Pridružite se Evi na facebooku: www.facebook.com/EvaBotoSlovenia

ALINO JUHART

Ime in priimek:
ALINO JUHART
Starost: 18
Kraj: Maribor

Zakaj si ti zmagovalec/ka Misije Evrovizija?
Ker imam talent, poseben stil in osebnost. 

Tvoji največja odlika in slabost sta ...
Moja največja odlika je, da sem zelo dober prijatelj in da bi za svoje prave prijatelje naredil vse, največja slabost pa je, da hitro zamerim ampak še hitreje oprostim. 

V čem se razlikuješ od množice?
Po načinu razmišljanja, obnašanja, oblačenja, po osebnosti, po tem, da ne sodim ljudi po zunanjosti in po tem, da se ne oziram na zlobne komentarje. 

Kaj počneš, ko ne poješ?
Listam po modnih revijah, predstavljam si svoje nastope in jih dovršujem – tako scensko kot stilsko. Obožujem poslušanje Céline Dion in Lady Gaga in ostalih vrhunskih vokalistk, rad se izobražujem o musiclih in izredno rad berem. 

Tvoj sanjski dopust ...
New York – zajtrk pri Tiffanyju☺, sprehod po Central parku, Madison Square Garden, Broadway ☺.. Pa tudi London.  

Kaj si po horoskopu?
Strelec. 

Najljubša evrovizijska pesem je ...
Céline Dion – Ne partez pas sons moi ter Jade Ewen – My time.

Kakšni so tvoji načrti za prihodnost?
Želim si uspeti v glasbi in modi tako v Sloveniji kot po svetu in pa poskusit spremeniti svet v smislu boja za enakost oziroma proti vsakršni diskriminaciji.  

Na kaj si najbolj ponosen?
V prvi vrsti na to, da se mi je uspelo uvrstiti med 32 najboljših v Misiji Evrovizija in pa na to, da imam svoj stil in da so ga sodniki na avdiciji pohvalili, ker v to vložim veliko časa za razmišljanje, saj vsako oblačilo na meni nosi svoje sporočilo.

Kdo je tvoj največji oboževalec?
Definitivno moja babica. Ona vse moje priredbe sliši prva in jih tudi komentira in njen komentar mi veliko pomeni, saj se spozna na moderno glasbo in je moderna babi ☺ Sta pa velika oboževalca tudi moj brat in njegova punca, s katerima se tudi velikokrat posvetujem.Foto