Pridružite se Evi na facebooku: www.facebook.com/EvaBotoSlovenia

ALEX VOLASKO

Ime in priimek:
ALEX VOLASKO
Starost: 19
Kraj: Ljubljana

Zakaj si ti zmagovalec/ka Misije Evrovizija?
Mislim, da imam tisti faktor X, ki ga na Misiji iščete. Mislim, da lahko s svojo energijo in petjem pritegnem ljudi in jih navdušim, ne glede na starost ali spol. 

Tvoji največja odlika in slabost sta ...
Moja odlika je zagotovo moja zagnanost, ki me včasih pripelje prav do roba, moji največji slabosti pa sta fižolova juha in to, da ljudem velikokrat prehitro zaupam.

V čem se razlikuješ od množice?
V tem, da lahko množico osupnem s svojim glasom. Vedno sem živel v  svojem svetu glasbe in še zdaj želim s tem nadaljevati ter ljudem dati dobro glasbo.

Kaj počneš, ko ne poješ?
Iščem razloge za petje in si pri tem pomagam še s kitaro 

Tvoj sanjski dopust ...
Dopust s sanjsko žensko, ne glede na lokacijo.

Kaj si po horoskopu?
Škorpijon, trmast kot se spodobi.

Najljubša evrovizijska pesem je ...
Uf, jih je mnogo… bom naštel kar eno angleško in slovensko:  Save Your kisses for me – Brotherhood of man Brez besed – Berta Ambrož (uf, nostalgija)  Od novejših pa sta mi všeč Lenin Satelit in Rybakova Pravljica.

Kakšni so tvoji načrti za prihodnost?
Če mi na Misiji Evroviziji na uspe, bom pač naprej delal to, kar najbolje znam – peti in delati nove pesmi.  Kmalu želim izdati svoj album, materiala je namreč že precej. Seveda, pa bom veliko nastopal, saj imam za sabo odlično ekipo in dober band. V prihodnosti želim svoje pesmi približati prav vsem ljudem in imeti nastop v živo s simfoničnim orkestrom. 

Na kaj si najbolj ponosen?
Ponosen sem, da sem, kakršen sem. 

Kdo je tvoj največji oboževalec?
Hmm… izpostavil bom svojo sestro ter stara starša. Zagotovo ne bosta zamudila niti tokratne oddaje Misije Evrovizije, sestra pa bo, če se ne motim, prišla navijati kar v živo. Seveda pa imam mnogo prijateljev, ki me podpirajo in so neke vrste oboževalci, saj vsi komaj čakajo, kdaj bom iz glave privlekel kakšno novo pesem.


Foto