Pridružite se Evi na facebooku: www.facebook.com/EvaBotoSlovenia

GAŠPER RIFELJ

Ime in priimek:
GAŠPER RIFELJ
Starost: 21
Kraj: Novo mesto

 

Zakaj si ti zmagovalec/ka Misije Evrovizija?
Samozavesten izvajalec  s samozavestnim vokalom je edina prava formula, ki lahko pusti sled in tako izstopi iz množice. Prepričan sem, da skupaj z ekipo, ki bo delala na projektu Evrovizije, lahko predstavimo Slovenijo v odlični luči. Sam sem pripravljen dati vse od sebe in to bodo, upam da, zaznali tudi gledalci.

Tvoji največja odlika in slabost sta ...
Zase vem, da je odločenost, da sledim cilju, ne glede na vse, nekaj kar me dela posebnega. Zvestoba in pripadnost projektom, ki se jih lotim, je zagotovo moja največja odlika. Slabost pa se lahko skriva prav v mojem čustvenem dojemanju okolice. Je ni stvari, ki se me ne dotakne. 

V čem se razlikuješ od množice?
Kako nas vidi množica je stvar, ki se je ne da razumeti in analizirati, vem pa, da s trenutkom, ko stojim na odru vse postane nepomembno. Čas se ustavi in takrat dajem vse. To ljudje začutijo in ta brezpogojna  ljubezen do glasbe je nekaj kar me zagotovo dela drugačnega.

Kaj počneš, ko ne poješ?
Ko ne pojem, zagotovo spim … če ne spim, verjetno jem ali pa igram kitaro.

Tvoj sanjski dopust ...
Samota. Tam nekje daleč, na drugem koncu sveta. Dolge peščene plaže in moja kitara. 

Kaj si po horoskopu?
Devica. 

Najljubša evrovizijska pesem je ...
Satellite - Lena. 

Kakšni so tvoji načrti za prihodnost?
Glasba je moja prihodnost. Vse kar mi daje možnost, da s svojim vokalom zabavam ljudi je tisto, kar dela mene srečnega, zato se v prihodnosti vidim na glasbenih odrih. Druge možnosti si sploh ne dovolim.    

Na kaj si najbolj ponosen?
Na dejstvo, da sem tako zelo mlad odkril kaj je tisto kar me dela srečnega in zadovoljnega. Ponosen, ker vem da življenje ne bo šlo mimo mene brez da bi lahko pel. 

Kdo je tvoj največji oboževalec?
Zagotovo so to moji najbližji, ki že v tem trenutku vedo kako zelo se razveselim vsake pohvale, iskreno pa upam, da bodo to kmalu postali tudi vsi štirje člani komisije.     

 Foto