Zabava - Prosti čas - Moja generacija

Trst odpira vrata Hollywoodu

Konec aprila bodo v naši soseščini zveneča hollywoodska imena, po pisanju Primorskih novic v Trst prihajajo Morgan Freeman, Samuel L. Jackson, Salma Hayek in Antonio Banderas.
12

"Žepni" lokal s filozofijo naredi si sam, kot nalašč za Instagram

V lokalu Tink Superfood, ki je pred meseci zaživel v Ljubljani - tam, kjer je nekoč stal Tavčarjev hram -, ne skrivajo, da so se dela lotili po načelu "naredi si sam": od notranje opreme prek kulinarične ponudbe do metod promocije …
5

"Ločitev" Williama in Harryja - vsak s svojo pisarno in ekipo

Britanska princa William in Harry sta uradno ločila svoji gospodinjstvi v Kensingtonski palači, po novem bosta imela tudi vsak svojega predstavnika za medije in pisarno.
4

Pustne norčije ne poznajo let - Luka Dončić navdihnil starostnike

Čeprav so velika pustovanja po večini že za nami, je vseeno dovolj smeha, veselja in predvsem norčavosti ostalo tudi za pustni torek. Pustno rajanje se je preselilo v šole, pa tudi domove za upokojence.
4

Andrej Šifrer z rokerji in simfoničnim orkestrom v Cankarjevem domu: "Pokalo bo!"

Ob ponovni oživitvi prvenca Andreja Šifrerja Moj Žulj je nekaj slovenskih rokerjev posnelo svoje videnje pesmi, ki so nastale pred 40 leti. Te boste lahko slišali tudi v kratkem v Cankarjevem domu na glasbenem prazniku legendarnega kantavtorja.

Foto: Na podelitvi britanskih glasbenih nagrad največje slavje za zasedbo The 1975

Po grammyjih so svoje glasbene nagrade podelili še Britanci, kjer je bila najuspešnejša zasedba The 1975, ki je dobila nagradi za najboljši britanski album in najboljšo britansko skupino. Za izjemen prispevek h glasbi so na prireditvi nagradili Pink.

Sodobna kofetarica: s kavo za na pot v roki po Ljubljani lovi mestni avtobus

"Končni izdelek je še boljši, kot sem si ga predstavljala. Res je dober občutek, ko nekaj, kar si ustvaril digitalno, zaživi v fizični obliki," je bila navdušena Sara Sešlar Naraks, študentka oblikovanja, katere delo zdaj krasi skodelico kave.
7

Valentinovo - romantični ali potrošniški praznik?

Romantiki bodo danes lahko prišli na svoj račun. Valentinovo, 14. februar, jim nudi obilo priložnosti za to.
5

Na spopad Dončića in Dragića bo čez lužo potovalo na stotine Slovencev

Luka Dončić v ligi NBA še naprej navdušuje z izjemnimi nastopi. Naslednji teden bodo v Teksasu, prihodnji mesec pa na Floridi odmevali tudi številni slovenski navijaški vzkliki, saj se bo 19-letnik s soigralci pomeril proti Miami Heatu Gorana Dragića.
24

Anne Hathaway spregovorila o borbi s svojimi negotovostmi

Ameriška igralka Anne Hathaway je v nedavnem intervjuju za revijo People razkrila, da življenje pod budnim očesom javnosti ni bilo vedno lahko.
5

Vrača se kultni Zabavnik v slovenščini

Po skoraj treh desetletjih premora bo v slovenščini znova začel izhajati Politikin Zabavnik, revija s kultnim statusom v nekdanji Jugoslaviji, ki v Srbiji izhaja vse od leta 1939.
17

Celine Dion: V mojem življenju je moški, a ni tisti pravi

Glasbenica Celine Dion je prvič po izgubi moža Renéja Angélila spregovorila o morebitni novi ljubezni - in sicer o 34-letnem plesalcu, za katerega številni menijo, da je njen novi partner.
2

Janez Bončina - Benč: Če ti ne daješ energije, je tudi nazaj ne dobiš

Če po pravici povem, ne razmišljam o letih. Niti ne vem, kdaj je minilo 60 let, kdaj 70, kar preletel sem jih. Komaj čakam, da bom star 80, da grem v pokoj, pred petkovim koncertom v smehu pravi Janez Bončina Benč. Njegov novi album ima naslov Biografija.
23

Zdravko Čolić - balkanski Tom Jones, na čigar glasbo "žurajo" tri generacije

"Koncert bo trajal vsaj tri ure," je pred koncertom v Stožicah, kamor se vrača po osmih letih, napovedal 67-letni legendarni glasbenik Zdravko Čolić.
25

Čigav dres se najbolje prodaja? Jasno, da Luke Dončića.

V Sloveniji že od oktobra, ko se je začela sezona v Ligi NBA, vlada prava evforija okoli Luke Dončića, a tudi v Dallasu, kjer zdaj igra sijajni najstnik, se je sprožila "Lukamanija".
90

RTV v živo
07:00 Dobro jutro
10:05 Dober dan
06:00 Info kanal
11:00 Slastna kuhinja: Nadevana postrv z gobami, ponovitev
08:30 Dober dan z Anjo Rupel
08:40 Obvestila
Facebook