Recept 95-letnih dvojčic za dolgo življenje? "Nič seksa in veliko guinnessa"
Angleško govoreči svet te dni navdušujeta dvojčici Lilian Cox in Doris Hobday, ki sta julija dopolnili častitljivih 95 let, a sta še vedno polni energije, vedno nasmejani in brez dlake na jeziku povesta, kar jima pade na pamet.
95-letni enojajčni dvojčici postali spletna senzacija
Objavljeno: 11. september 2019 ob 08:41
London - MMC RTV SLO

Lilian Cox in Doris Hobday, ali kot se predstavljata, dvojčici iz Tiptona, sta zasloveli pred tedni, ko so njuni življenjski zgodbi prvič predstavili v britanskih medijih. 20. julija sta namreč praznovali 95. rojstni dan, kar je že samo po sebi zanimivo za širše občinstvo, svoje pa je dodala tudi njuna energičnost, nalezljiv smeh in neposrednost, ki si jo "privoščijo" samo starejši.

*Exciting news* We are on our way down to London! We will be with Phil & Holly on This Morning - tomorrow morning. Hope you can all watch it #tv #thismorning #itv #tipontwins #london

Objavil/a Lil & Doris dne Nedelja, 08. september 2019

Največ smeha je tako požel njun recept za dolgoživost. "Nič seksa in veliko guinnessa," je na vprašanje voditeljice televizijske oddaje izstrelila Lilian, na podvprašanje, zakaj nič spolnosti, pa je Doris dodala: "No, če pa nimam moža."

Po uspešnem televizijskem gostovanju so prošnje za intervjuje in gostovanja v televizijskih in radijskih oddajah začele kar deževati, zato sta enojajčni dvojčici postali dejavni tudi na Facebooku, kjer ob pomoči Lilianine vnukinje Kerry objavljata fotografije iz svojega življenja, videe s pozitivnimi sporočili, izseke svojih medijskih dejavnosti in videorecenzije priljubljenih filmov – eden najbolj gledanih videov je recenzija najnovejšega filma iz franšize Hitri in drzni in predvsem Jasona Stathama, ki se ga sestri ne moreta nagledati (in pri katerem bi bili pripravljeni "samo za eno noč" prekršiti svoje pravilo glede spolnosti).

Lil and Doris had a very special visitor... little Reggie, this is one of Lils youngest 19 great grandchildren. Reggie...

Objavil/a Lil & Doris dne Sobota, 07. september 2019

V njuni predstavitvi na Facebooku sicer izvemo, da je bila Doris srečno poročena 65 let, a nima otrok, medtem ko jih je Lilian rodila pet, danes pa se lahko pohvali s 13 vnuki – ena od njih je tudi že omenjena Kerry, upravljavka spletne strani, ki ju spremlja tudi po številnih dogodkih – in 19 pravnuki.

Sicer pa sta dvojčici kljub častitljivim letom še vedno zelo samostojni, saj se sami podata v mesto, da neseta (sicer še vedno prav nič pokvarjen) mobilni telefon na popravilo, se redno udeležujeta igranja tombole v tamkajšnjem društvu upokojencev in se s prijatelji družita ob skodelici čaja.

The twins discussing who likes Jason Statham More...

Lil & Doris the 95yr old Twins speaking about their visit to the cinema, Fast and Furious films, Jason Statham and who likes him more

Objavil/a Lil & Doris dne Petek, 30. avgust 2019

T. K. B.
Prijavi napako

<< Pojdi nazaj