Seth Curry se vrača v Dallas. Foto: EPA
Seth Curry se vrača v Dallas. Foto: EPA

28-letni mlajši brat zvezdnika Golden Stata Stephena Curryja je podpisal pogodbo kariere, potem ko leta 2013 sploh ni bil izbran na naboru. V pretekli sezoni se je izkazal pri Portlandu, igral je pomembno vlogo tudi v končnici, Blazersi so se prebili celo v finale Zahoda. Bil je tretji na lestvici ostrostrelcev, izza črte je metal 45-odstotno, njegov brat Stephen pa 43,7-odstotno Seth Curry se vrača v Dallas – za Maverickse je odigral 70 tekem v sezoni 2016/17.

Maxi Kleber ostaja v Dallasu, sklenil je štiriletno pogodbo, prejel pa bo 33 milijonov amerških dolarjev. Mavericksi imajo še 22 milijonov zelencev prostega denarja. Glavna želja lastnika Marka Cubana je Danny Green.

Whiteside v Portland, Kanter v Boston
Center Hassan Whiteside zapušča Miami in se seli v Portland. Meyers Leonard in Mo Harkless se selita na Florido.

Center Enes Kanter je podpisal dveletno pogodbo z Bostonom, prejel bo 10 milijonov ameriških dolarjev. Celticsi so potegnili potezo, potem ko sta jih zapustila Kyrie Irving in Al Horford. Kanter je imel v pretekli sezoni zelo pomembno vlogo pri Porlandu, saj se je poškodoval Jusuf Nurkić.

Rivers ostaja v Houstonu
Austin Rivers ostaja v Houstonu. Tudi naslednji dve sezoni bo igral za Rocketse. Zelo se je izkazal v začetni peterki, ko je bil poškodovan Chris Paul.