Najbolje ocenjene novice zadnjih dveh dni - Novice

Novice

Zavrnjena zahteva za stečaj ajdovskega podjetja Bia Separations
Novogoriško okrožno sodišče je zavrnilo ugovor glede vodenja postopka prisilne poravnave nad družbo Bia Separations, ki ga je vložil njen avstrijski lastnik.
2

Novice

Jakov Fak
Tekma je bila zelo naporna in že od prvega kroga precej kaotična. Eden biatlonec čez drugega, kar pomeni tudi izmikanje glave, da te kdo s palico ne zbode v lice.

Novice

Slovenian president: I do not see Fak as a Croat, but as a member of the Slovenian national team
President Borut Pahor will start a four-day visit to South Korea with a visit to the Olympic Games, where he will be hosted by South Korean President Moon Jae-in.

Novice

Pakistan: Štiri smrtne kazni za morilca šestletne Zainab
Sodišče v Pakistanu je 24-letnemu Imranu Aliju, obsojenemu posilstva in umora šestletne deklice, izreklo štiri smrtne kazni.
37

Novice

Lavrov ameriške obtožnice proti Rusom označil za "blebetanje"
Ruski zunanji minister Sergej Lavrov je obtožbe, da se je Moskva vmešavala v ameriške predsedniške volitve, označil za "blebetanje".
98

Novice

Vipavski konjeniki bodo lahko uporabljali vojaški travnik
Ministrstvo za obrambo in Občina Vipava sta razrešila nekatera odprta vprašanja glede nepremičnin v lasti obrambnega ministrstva.
7

Novice

Koprivnikar predlaga, da ga vlada zamenja na mestu pogajalskega vodje
Minister za javno upravo Boris Koprivnikar je po današnjih neuspelih pogajanjih s 16 sindikati, na katerih so ti zavrnili njegov predlog o enoodstotnem zvišanju plač, napovedal, da bo vladi ...
139

Novice

Začasni poslovni načrt Luke Koper: veliko o dobičku, nič o delavcih "luških gazd"
Nadzorniki Luke Koper so po šestih urah seje sprejeli začasni poslovni načrt za letošnje leto, ta predvideva zaposlitev 203 delavcev.
29

Novice

Vojni dnevnik: Pripravlja se huda ofenziva proti Italijanom
"Nocoj mi je en častnik pripovedoval o tukajšnjem nemškem topništvu, da gre njegova težka baterija pojutrišnjem na italijansko fronto, ker se tam pripravlja huda ofenziva proti Italijanom, in sicer ...
1

Novice

Tehnološki čudež na reki Han
Južna Koreja velja za tehnološko najrazvitejšo družbo na svetu.
36

Novice

Robin Food - "S krožnim in trajnostnim delovanjem gradimo skupnost"
"Ne želimo preveč govoriti o cenah, želimo govoriti o tem, da s krožnim in trajnostnim delovanjem gradimo skupnost," o zasnovi projekta Robin Food pravi ustanovitelj Dalibor Matijević.
22

Novice

Meduzna biomasa bo med drugim služila za čiščenje mikroplastike iz morja
Na splošno veljajo meduze za nadlogo in predstavljajo ekološki problem.
17

Novice

Zamenjava na vrhu Adrie Airways
Arno Schuster je odstopil s položaja direktorja letalskega prevoznika Adria Airways. Vzrok naj bi bil osebne narave. Vodenje podjetja je prevzel Holger Kowarsch.
5

Novice

Ponoči vlomili v prostore društva novinarjev in ukradli računalnike
Neznanci so v noči na sredo vlomili v prostore Društva novinarjev Slovenije (DNS). Po prvih ugotovitvah so neznanci ukradli računalnike v lasti društva in Sindikata novinarjev Slovenije (SNS).
27

Novice

Decembra v Sloveniji ena največjih rasti industrijske proizvodnje
Tako evrsko območje kot Evropska unija sta v zadnjem četrtletju lani na četrtletni ravni dosegla 0,6-odstotno rast. Okrepila se je tudi rast industrijske proizvodnje.
6

Novice

"Konkurenčnost je v tem, da je delavec zadovoljen in zato dobro dela"
To, da živi vsak sedmi Slovenec pod pragom revščine, je žalostno. A imamo tudi podjetja, znanstvenike, inženirje, ki nas s svojimi dosežki razveselijo. Ter potenciale, ki vzbujajo upanje.
18

Novice

Planeti TRAPPIST-1 naj bi imeli 250-krat več vode kot Zemlja
V galaktični soseščini je mogoče najti superhladno zvezdo s sedmimi kamnitimi eksoplaneti. Najnovejše raziskave nakazujejo, da naj bi bili zelo bogati z vodo.
108

Novice

V Macerati shod skrajnih desničarjev po sobotnem strelskem napadu na prebežnike
V Macerati v osrednji Italiji, kjer je v soboto v strelskem napadu z rasističnim ozadjem moški ranil več prebežnikov, so v četrtek zvečer izbruhnili izgredi privržencev skrajno desne skupine Nova ...
69

Novice

#LEGENDA slovenskega športa Petra Majdič pošilja sporočilo pred začetkom OI v Pjonchangu.
Petra Majdič je osvojila 24 zmag v Svetovnem pokalu FIS, kar jo uvršča med najuspešnejše tekmovalke v teku na smučeh vseh časov.
Izjava dneva
link
Pacientka Andreja
19. februar 2018 ob 12:21 Ko sem končno dobila zdravnico, mi je razložila, da so časi, kakršni so, in da oni ne pišejo napotnic, ki se njih ne tičejo, ker dobivajo penale, in v tem primeru ni pripravljena tvegati.
Več novic ...
Kazalo