Pri občutku suhih oči si lahko pomagamo z uporabo umetnih solz oziroma solznimi nadomestki. Foto:
Pri občutku suhih oči si lahko pomagamo z uporabo umetnih solz oziroma solznimi nadomestki. Foto:
Bepanthol kapljice za suhe oči so primerne za dolgotrajno uporabo, saj vsebujejo le tiste snovi, ki jih oko potrebuje.
Bepanthol kapljice za suhe oči so primerne za dolgotrajno uporabo, saj vsebujejo le tiste snovi, ki jih oko potrebuje.

Se vam zdi, da imate v očesu pesek? Vas pečejo oči? Navedeni simptomi so znak izsušenih oči, tegobe, ki pesti vedno več ljudi. Mraz in veter slabo vplivata na oči. Enako velja za suhe prostore, ki so pozimi zaradi ogrevanja še bolj izsušeni. Če k temu dodamo tudi dolgotrajno strmenje v ekran računalnika, v razna tiskana besedila in za konec dneva še v televizijo, potem oči dejansko prestanejo precej, preden se posledice začnejo kazati na različne načine.

Suhe in pekoče oči imajo pogosto ženske v menopavzi zaradi hormonskih sprememb. So lahko posledica ali spremljajoč pojav nekaterih bolezni: sladkorne, revmatizma, motenj v delovanju ščitnice.

Gre za stanje, ki ga ne moremo ozdraviti, imamo pa . Pomembno je, da občutka suhih oči ne podcenjujemo in oči ustrezno zaščitimo.

Pri občutku suhih oči si lahko pomagamo z uporabo umetnih solz oziroma solznimi nadomestki.

Bepanthol kapljice za suhe oči varujejo površino očesa, vzdržujejo vlažnost ter blagodejno pomirjajo in ščitijo izsušene oči. Pomagajo pri obnovi solznega filtra ter preprečujejo neprijetne znake, kot so pekoč občutek, draženje, zamegljen vid, občutek peska v očesu… . Izdelane so iz naravnih bioloških snovi, ne vsebujejo konzervansov in so primerne za uporabnike kontaktnih leč. Vsebujejo hialuronsko kislino, ki zaradi svojih fizikalnih lastnosti na roženici ustvari enakomeren, stabilen in dolgo obstojen zaščitni film ter provitamin B5 (deksapantenol). Slednji ima visoko kapaciteto vezave vode, kar osvežuje in hkrati neguje oko. Kapljice oči blagodejno pomirjajo in ščitijo.

Bepanthol kapljice za suhe oči so primerne za dolgotrajno uporabo, saj vsebujejo le tiste snovi, ki jih oko potrebuje. Enkrat ali po potrebi večkrat dnevno kanemo eno do dve kapljici v spodnjo veznično vrečko vsakega očesa in večkrat pomežiknemo, da tekočina prekrije celotno površino očesa.

Bepanthol kapljice za oči so na voljo v večodmerni plastenki in enoodmernih vsebnikih, ki so posebej priročni za potovanja.

L.SI.MKT.10.2018.2983