V letošnjem prazničnem obdobju je Nespresso oblikoval svojo ikonično praznično linijo, ki so jo navdihnili nordijski užitki. S tem kulturno skandinavskim trendom, imenovanim "Hygge", želi Nespresso svoje stranke spodbuditi, da v tem prazničnem obdobju upočasnijo svoje hitro življenje in se posvetijo prijateljem in družini.

Foto: Nespresso S.A.
Foto: Nespresso S.A.

V sodelovanju s priznano dansko oblikovalko Louise Campbell, je Nespresso lansiral omejeno izdajo kave in dodatkov, ki jih navdihujejo okusi in dizajn nordijskih držav. Predstavljamo vam dve edinstveni aromatizirani kavi in eno črno kavo ter linijo dodatkov omejene izdaje, skrbno zasnovane za vse ljubitelje kave in dizajna.

Foto: Nespresso S.A.
Foto: Nespresso S.A.

V okviru Nespresso Original linije, omejena izdaja z nordijskim navdihom vključuje dva nova okusa kave: Variations Nordic Almond Cake Flavoured in Variations Nordic Cloudberry Flavoured. Zasnovana po tradicionalnih nordijskih sestavinah, Variations Nordic Almond Cake je kombinacija okusa piškotov in vanilije z osnovo Livanta, navdihnjena s tradicionalno norveško torto Kvæfjordkake.

Variations Nordic Cloudberry Flavoured je kava, navdihnjena z nežnim okusom barjanske robide. Aroma sladkega sadja in kanček kislosti sta združeni z zaokroženostjo osnove Livanto kave.

Za vse tiste, ki želite ostati zvesti svoji dolgi črni kavi, je na voljo Nordic Black kava, ki jo navdihuje nordijska kultura in je naša prva Lungo kava iz omejene izdaje. Zahvaljujoč prefinjenim sladko-sadnim notam in blagemu žitnemu okusu, vas bo ta lahkotna aromatična kava navdušila z vsakim požirkom. Oboževali jo boste tako z mlekom, kot brez njega.

Skandinavski vplivi Louise Campbell so jasno vidni v dizajnu kapsul, embalaže in dodatkov.

Foto: Nespresso S.A.
Foto: Nespresso S.A.

Nordijsko navdihnjena Nespresso linija kave odlično ponazarja nordijski trend minimalističnega sloga s tradicionalnimi vplivi narave, kot je razvidno iz dizajna, ki ponazarja številne plasti nordijske kulture in pokrajine. Kolekcijo bo dopolnjevala nova stalna ponudba potovalnih skodelic, poleg tega pa še dve PIXIE skodelici omejene izdaje in stojalo za kapsule View Cube. Vsak dodatek naredi trenutke ob kavi še bolj veličastne, zaradi česar je ta kolekcija odlično praznično darilo ob bližajočih se praznikih.

Enkratna Nespresso ponudba

Od 1.11.2019 vam podarjamo 20% popusta na vse Nespresso kavne aparate! Se lahko uprete tej mamljivi ponudbi? Promocija traja do konca januarja 2020. Polepšajte svoj življenjski prostor s čudovitimi dizajni naših aparatov, ki vam omogočajo uživanje ob kavi vrhunske kvalitete.

Obiščite Nespresso butik v Citypark-u ali našo spletno trgovino na www.nespresso.si, na voljo pa Vam je tudi naš klicni center na 080 16 70 (brezplačna telefonska številka) ali +386 1 828 27 62 vsak delovnik od 9:00 do 17:00 ure.

Foto: Nespresso S.A.
Foto: Nespresso S.A.

" Louise Campbell je komentirala: "Navdušena sem bila, ko sem slišala, da je bil moj predlog, da kapsule naredim še bolj dragocene, kot so bile, sprejet, zaradi česar je vsaka od njih tako očarljiva, kot kamenčki na plaži, neustavljiva za nabiranje. Upam, da bodo izdelki in dizajn v prazničnem času pričarali dih svežega, nordijskega zraka. Upam tudi, da bodo ljudi spomnil na lepoto narave in navdušenje, ki ga prinaša vsaka podrobnost. Vsak del moje zbirke si lahko predstavljate kot razglednico s severa. Naj bo to kapsula, vrečka ali embalaža. "

Poleg serije kapsul in dodatkov prihaja tudi kavni aparat omejene izdaje Essenza Mini, moderne srebrne barve, ki je zasnovan tako, da dopolnjuje sodoben dizajn kuhinje. Essenza Mini prinaša popolno doživetje Nespresso kave in daje eleganten videz vsaki moderni kuhinji. V prazničnem času proslavite radost z Nespresso nordijskimi užitki. Za več informacij obiščite www.nespresso.si/festive.


O Nestle Nespresso SA
Nestle Nespresso SA je pionir in sinonim za najkvalitetnejšo dozirano kavo. Podjetje sodeluje z več kot 100.000 pridelovalcev kave v 13 državah preko svojega AAA Sustainable Quality ™ programa, da bi ohranilo prakse trajnostnega nasada. Program, ki je bil predstavljen leta 2003 v sodelovanju z The Rainforest Alliance, pomaga izboljšati kakovost pridelkov, zagotavljati trajnostno ponudbo visokokakovostne kave in izboljšati življenjske pogoje pridelovalcev in njihovih skupnosti.
S sedežem v Lozani v Švici, Nespresso deluje v 80 državah in ima 13.600 zaposlenih. Leta 2018 je upravljal globalno maloprodajno mrežo z več kot 800 butikov. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja Nespresso: www.nestle-nespresso.com.

O Louise Campbell
Kot vodilna osebnost sodobnega danskega oblikovanja, Louise Campbell eksperimentira s svobodnimi, nepopolnimi oblikami in novimi tehnologijami. Njeno delo je nežno upodabljanje, ne le vsakdanjih predmetov in situacij, temveč tudi materialov in proizvodnih procesov v nove smeri. Za svoje komercialne zasnove in enkratne projekte je prejela številne nagrade, sodelovala je s podjetji, kot so Louis Poulsen, Zanotta, Baccarat in Royal Kopenhagen, njene izdelke pa je mogoče najti tudi v muzejskih zbirkah po Evropi in ZDA.