Foto: De'Longhi
Foto: De'Longhi

Raziskave so pokazale, da so ljubitelji črne kave pošteni, odkriti in tradicionalni. Če h kavi dodate mleko, radi uživate v svojem ritualu in si vzamete čas zase. Posamezniki, ki naročate sladke kave, na primer s čokolado ali karamelo, nosite otroka v sebi in ste še vedno mladi po srcu.

Uživanje v dobri skodelici kave je umetnost

Ritual, zaradi katerega se počutimo bolje, tako kot pri poslušanju glasbe ali občudovanju umetnosti. La Specialista Arte je nov kavni aparat italijanske znamke De'Longhi. Z njegovo pomočjo lahko zelo enostavno pripravimo različne kavne napitke, ki nas popeljejo v svet razvajanja brbončic in okušanja le najboljšega. Z njegovo pomočjo lahko postanete sam svoj barista in pravi strokovnjak na področju priprave dobre kave iz udobja doma. Naj postane vaša desna roka in prva izbita pri ustvarjanju vaših najljubših kavnih receptov, od razkošnega italijanskega ekspresa do kremaste bele kave in penastega kapučina. Pohvali se lahko z vgrajenim mlinčkom z osmimi natančnimi nastavki, ki zagotavljajo popoln odmerek kave najboljše kakovosti. Sam kavni aparat La Specialista Arte je lahko tudi modni dodatek, ki čudovito krasi vašo kuhinjo. S svojo eleganco in kompaktnostjo bo pristajal še tako majhnemu kotičku vaše kuhinje. Najboljša tehnologija pa vam bo pomagala prilagoditi najboljše rezultate do popolnosti.

Foto: De'Longhi
Foto: De'Longhi

Prebudite svojo kreativnost s pomočjo nove La Specialista Arte. Barista kit, ki se nahaja v paketu skupaj z aparatom, lahko do 31.12.2022 dopolnite še s steklenimi De'Longhi skodelicami za cappuccino. Darilo si zagotovite z registracijo nove naprave in potrdilom o nakupu.

Perfetto, od zrna do skodelice

De'Longhi, vodilna blagovna znamka na področju avtomatskih aparatov za espresso, predstavlja nov model - Magnifica Start. Magnifica Start pooseblja izkušnje, znanje in tehnologijo De'Longhija, da vedno ponudi najboljše rezultate. Personalizacija z Magnfica Start še nikoli ni bila lažja. Uživajte v vročih, srednje ali nizkotemperaturnih napitkih z močno, srednje ali blago aromo. Uživajte v espressu ali kavi s samo enim dotikom črno-belih ikon na intuitivni nadzorni plošči s prilagojenim izborom receptov (4 ali 5 instant receptov, odvisno od modela). Espresso je tudi osnova za večino različic kavnih napitkov z mlekom ali brez njega.

Foto: De'Longhi
Foto: De'Longhi

Kot vsi avtomatski kavni avtomati De'Longhi je tudi Magnifica Start zasnovan za poenostavitev rutine vzdrževanja. Uživajte v svoji najljubši pijači in prepustite pomivalnemu stroju, da poskrbi za ostalo, zahvaljujoč odstranljivim delom, primernim za pomivanje v pomivalnem stroju, in odstranljivi enoti za kuhanje. Plastična posoda za kapljanje proti praskam zagotavlja vzdržljivost vrhunskih modelov, vendar po dostopnejši ceni. Magnifica Start ponuja ročno parno cev za enostavno penjenje mleko za mlečne napitke ali vroča voda za čaj.

Izberite enega od superavtomatskih aparatov iz promocijskega ponudbe in si zagotovite svojo zalogo De'Longhi Classico kave v zrnu. Več informacij o oktobrski akciji tukaj.