Foto: De'Longhi
Foto: De'Longhi

Perfetto, od zrna do skodelice

De'Longhi, vodilna blagovna znamka na področju avtomatskih aparatov za espresso, predstavlja nov model - Magnifica Start. Magnifica Start pooseblja izkušnje, znanje in tehnologijo De'Longhija, da vedno ponudi najboljše rezultate. Personalizacija z Magnfica Start še nikoli ni bila lažja. Uživajte v vročih, srednje ali nizkotemperaturnih napitkih z močno, srednje ali blago aromo. Uživajte v espressu ali kavi s samo enim dotikom črno-belih ikon na intuitivni nadzorni plošči s prilagojenim izborom receptov (4 ali 5 instant receptov, odvisno od modela). Espresso je tudi osnova za večino različic kavnih napitkov z mlekom ali brez njega.

Serija je posebej zasnovana za predstavitev sveta avtomatskih aparatov za espresso ljubiteljem kave, ki iščejo izkušnjo z enim dotikom in sodoben dizajn.

Foto: De'Longhi
Foto: De'Longhi

Kot vsi avtomatski kavni avtomati De'Longhi je tudi Magnifica Start zasnovan za poenostavitev rutine vzdrževanja. Uživajte v svoji najljubši pijači in prepustite pomivalnemu stroju, da poskrbi za ostalo, zahvaljujoč odstranljivim delom, primernim za pomivanje v pomivalnem stroju, in odstranljivi enoti za kuhanje. Plastična posoda za kapljanje proti praskam zagotavlja vzdržljivost vrhunskih modelov, vendar po dostopnejši ceni. Magnifica Start ponuja ročno parno cev za enostavno penjenje mleko za mlečne napitke ali vroča voda za čaj.
DARILO: Ob nakupu Magnifica Start vam De'Longhi Slovenija podarja do 2 kg kave.

Foto: De'Longhi
Foto: De'Longhi

Kavni aparat za domače bariste

La Specialista Arte je nov kavni aparat italijanske znamke De'Longhi. Z njegovo pomočjo

lahko zelo enostavno pripravimo različne kavne napitke, ki nas popeljejo v svet razvajanja brbončic in okušanja le najboljšega. Pohvali se lahko z vgrajenim mlinčkom z osmimi natančnimi nastavki, ki zagotavljajo popoln odmerek kave najboljše kakovosti. La Specialista Arte vas bo spremenil v baristo in tako boste postali pravi strokovnjaki na področju priprave dobre kave iz udobja doma. Ustvarjali boste lahko svoje najljubše recepte, od razkošnega italijanskega ekspresa do kremaste bele kave in penastega kapučina. Sam kavni aparat La Specialista Arte je lahko tudi modni dodatek, ki čudovito krasi vašo kuhinjo. S svojo eleganco in kompaktnostjo bo pristajal še tako majhnemu kotičku vaše kuhinje. Ob nakupu La Specialista Arte dobite tudi profesionalni set Barista, tako da bo eksperimentiranje z okusi in ekstrakti kave še enostavnejše ter bolj zabavno. Najboljša tehnologija pa vam bo pomagala prilagoditi najboljše rezultate do popolnosti.

DARILO: Ob nakupu La Specialista Arte De'Longhi Slovenija podarja set capuccino skodelic.

Foto: De'Longhi
Foto: De'Longhi

De'Longhi kavne aparate uporabljajo tudi številni slovenski vplivneži. Klara nam je zaupala, da najraje pije kavo z veliko spenjenega mleka, Hajdi si zjutraj privošči črno kavo, v popoldanskem času pa se najraje posladka z ledeno kavo. Odkar ima Luka Perne aparat za kavo De'Longhi prisega na latte macchiato, ob tem pa je povedal, da se ob pitju De'Longhi kave počuti kot da bi bil v Trstu. Novinarka in vplivnica, Tara Zupančič pa doda svoji kavi žličko kurkume.

Več o De`Longhi kavnih aparatih si preberite tukaj.