Foto: Osebni arhiv izvajalca
Foto: Osebni arhiv izvajalca

Kot je povedala Eva, je v videospotu za omenjeno pesem pokukala v prihodnost. 25-letnica se je namreč prelevila v starko. Tako je pokomentirala svoj zguban obraz, za katerega je poskrbel njen sodelavec pri preobrazbah v oddaji Znan obraz ima svoj glas, Boštjan Kovač: "Ženske si navadno prizadevamo, da v spotih zgledamo kar najboljše. Jaz pa sem šla v drugo smer. Zakaj? Ker mora biti pri meni vse skupaj malo drugače (smeh)!"

Kaj pa bližnja prihodnost? Ta je polna koncertnih datumov, z nastopi bo začela na Štajerskem. Prihodnji mesec pa jo čaka tudi nastop v Portorožu: "Zelo pestro poletje me čaka, smo si ga pa prav želeli, glede na to, da smo bili toliko mesecev brez nastopov. To potrebujemo tako mi, glasbeniki, kot vsi, ki so željni glasbe v živo. Pridem pa kmalu tudi na Obalo. Nastopila bom na 40. festivalu MMS. Štejem si v veliko čast, da sem bila povabljena na festival, na katerem bom nastopila s pesmijo 'Kdo ti bo dušo dal'. Ustvarila jo je ista ekipa kot pesem 'Ti': Žan Serčič, Jan Plestenjak, Tomi Purich in jaz. Komaj čakam!"

Eva Boto je predstavila Pesem in pol, skladbo Ti

Pravilnik glasovanja za rubriko Pesem in pol
Pesem in pol je glasbena rubrika, v kateri se vsak teden pomerijo tri skladbe slovenskih izvajalcev po izboru glasbenega uredništva Radia Koper. Predloge predstavimo v petkovem programskem pasu Dopoldneva in pol. Glasovanje poteka na več načinov, in sicer:
- prek spletne strani Radia Koper (glasovanje poteka neprestano),
- prek SMS glasovanja (vsak petek od 11.45 do 11.55),
- s klici v živo (vsak petek od 11.45 do 11.55).
Štetje zbranih glasov in razglasitev zmagovalca bosta vsak petek ob 12.00 v živo na valovih Radia Koper. Zmaga tisti izvajalec, ki prejme največje število točk. Glas, oddan s klicem v živo, pomeni 1 točko, oddani SMS pomeni 1 točko. V končni seštevek gredo tudi glasovi, oddani prek radijskega spletnega mesta, in sicer na način, da se odstotki spremenijo v točke. Primer: 52 % prejetih glasov pomeni 5 točk, 32 % prejetih glasov pomeni tri točke, 16 % prejetih glasov pa 2 točki.
V primeru enakega števila glasov prevlada število glasov, ki smo jih po telefonu prejeli v živo.