Nina Pušlar nestrpno pričakuje nov niz koncertov. Foto: Urša Premik
Nina Pušlar nestrpno pričakuje nov niz koncertov. Foto: Urša Premik

Priložnost smo izkoristili za kratek klepet, kjer nam je Nina razložila, kako je zmagovita pesem sploh nastala.

Kako je nastala pesem?
Gre za posebno zgodbo, pesem je namreč nastala v sodelovanju z Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije. Z Matjažem in Uršo Vlašičem sem v preteklosti že sodelovala, tokrat se nam je pridružil še njun sin Maj. Pesem ima globoko sporočilo, posvečena je tistim, ki ne slišijo oziroma slabše slišijo, verjamem pa, da bo vsak našel delček sebe v njej. Publika na koncertih jo že prepeva od začetka do konca, predvsem zaradi celotne vsebine, ki jo pesem nosi, kar je velika nagrada zame in za avtorje.

Odzivi na koncertih so, kaj pa na socialnih omrežjih?
Na platformi YouTube je bila pesem ogledana že več kot tristotisočkrat, kar je pokazatelj, da si ljudje radi zavrtijo pesem, da so jo vzeli za svojo. To se odraža tudi na koncertih, kar je najbolj pomembno.

Kakšni so ustvarjalni načrti za drugo polovico leta 2021?
Že v preteklem letu smo veliko ustvarjali v studiu, tako je nastalo kar nekaj pesmi, ki jih boste lahko v kratkem slišali. Počasi pa prihajajo tudi nove pesmi.

Kako je videti z odra to vzdušje na koncertih? Je drugačno, kot je bilo v preteklosti?
Ja, opazila sem, da smo bili vsi, tako glasbeniki, kot publika, željni ponovnega druženja. Neverjetno vzdušje spremlja koncert in občutek imaš, da te publika sploh ne izpusti z odra.