Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Na zahtevo

Namesto tega išči:

Zgodbe Mladi prepevajo Danila Kocjančiča

3. 2. 2023Glasba enega najbolj plodnih slovenskih avtorjev popularne glasbe živi naprej. V Studiu Hendrix smo gostili mlade glasbenike, ki so nam pod taktirko Lee Sirk prepevali izbrane Danilove skladbe.

https://www.rtvslo.si/radio-koper/prispevki/zgodbe/mladi-prepevajo-danila-kocjancica/656733

Zgodbe Mef: Danilo mi je vedno težil

3. 2. 2023Pred desetimi leti nas je zapustil slovenski skladatelj, kitarist in pevec Danilo Kocjančič. Poleg skupine Kameleoni je ustanovil več skupin ter ustvaril številne uspešnice, med drugim Portorož 1905, Dober dan in Amerika.

https://www.rtvslo.si/radio-koper/prispevki/zgodbe/mef-danilo-mi-je-vedno-tezil/656732

Novice Se bodo s 1. marcem v slovenski Istri poleg vode podražili tudi vrtci?

2. 2. 2023Oskrba s pitno vodo bo s 1. marcem v slovenski Istri dražja; zneski na položnicah se bodo za gospodinjstva v povprečju zvišali za nekaj manj kot 16, za gospodarstvo pa za skoraj 26 odstotkov. Občine se dogovarjajo tudi o morebitni podražitvi vrtcev.

https://www.rtvslo.si/radio-koper/prispevki/novice/se-bodo-s-1-marcem-v-slovenski-istri-poleg-vode-podrazili-tudi-vrtci/656571

Novice Benečija bi lahko v prihodnjih letih postala atraktivna turistična destinacija

2. 2. 2023Na Inštitutu za slovensko kulturo v Špetru so predstavili strategijo za turistični razvoj Benečije. Študijo so zaupali nekdanjemu vodji turističnih organizacij v Posočju, ki je prepričan, da imajo doline na italijanski strani meje velik potencial.

https://www.rtvslo.si/radio-koper/prispevki/novice/benecija-bi-lahko-v-prihodnjih-letih-postala-atraktivna-turisticna-destinacija/656565

Zgodbe Duška Žitko, zaljubljena v morje

2. 2. 2023Zakaj ne smemo dovoliti, da bi bogata zbirka umetniških del in drugih predmetov Splošne plovbe spolzela iz rok, tako kot nam je naš edini ladjar? Koliko novodobnih stavb obmorskih mest Kopra, Izole in Pirana bi lahko uvrstili med vrhunska arhitekturna del

https://www.rtvslo.si/radio-koper/prispevki/zgodbe/duska-zitko-zaljubljena-v-morje/656561

Zgodbe Kako v gospodinjstvih privarčevati pri porabi električne energije?

2. 2. 2023Ob rekordnih cenah električne energije marsikdo išče možnosti, kako čim bolj privarčevati. Poiskali smo nekaj nasvetov, kako v gospodinjstvih prihraniti kakšen evro.

https://www.rtvslo.si/radio-koper/prispevki/zgodbe/kako-v-gospodinjstvih-privarcevati-pri-porabi-elektricne-energije/656547

Glasba Njen notranji nasmeh vliva glasbi življenje

2. 2. 2023Ema Hladnić, 14-letna Pirančanka, že vrsto let dosega izjemne rezultate na klavirskih tekmovanjih, uspešno pa tekmuje tudi v naravoslovju, slovenščini in angleščini. Vseh, tudi najtežjih nalog se loteva z nasmehom in z neizmerno delovno vnemo.

https://www.rtvslo.si/radio-koper/prispevki/glasba/njen-notranji-nasmeh-vliva-glasbi-zivljenje/656543

Novice Na območju požara bo zaživela nova krožna pot

2. 2. 2023Po obsežnem požaru na Goriškem Krasu se je spletlo tesnejše sodelovanje med Pomnikom miru in Parkom vojaške zgodovine Pivka. Prav tako pa so se štirim slovenskim občinam, prizadetim v požaru, pridružile še tri zamejske.

https://www.rtvslo.si/radio-koper/prispevki/novice/na-obmocju-pozara-bo-zazivela-nova-krozna-pot/656541

Novice V načrtu strokovni razvoj in posodobitev koprske knjižnice

2. 2. 2023V prihodnjih letih  se bodo v Osrednji knjižnici Srečka Vilharja v Kopru osredotočili na strokovni razvoj in posodobitev knjižnice. Taki so načrti nove direktorice Luane Malec, ki je vajeti knjižnice prevzela z začetkom tega meseca.

https://www.rtvslo.si/radio-koper/prispevki/novice/v-nacrtu-strokovni-razvoj-in-posodobitev-koprske-knjiznice/656532

Zgodbe Kako potekajo priprave na EPK 2025?

1. 2. 2023Pred dvema letoma so Novi Gorici in Gorici podelili naziv Evropska prestolnica kulture 2025. Ob železniški postaji, kjer bo zrasel t. i. EPK distrikt, se še nič ne dogaja. To območje naj bi postalo osrednja zapuščina prestižnega evropskega naziva.

https://www.rtvslo.si/radio-koper/prispevki/zgodbe/kako-potekajo-priprave-na-epk-2025/656483

Novice Krajanom zagotovilo: izvajalci del na 2. tiru bodo zmanjšali vplive gradnje

1. 2. 2023Krajani Gabrovice, ki jih zaradi gradnje drugega železniškega tira oblegajo tovornjaki, so dobili zagotovilo izvajalca, da bodo poskušali čim bolj zmanjšati vplive, skupaj s krajevno skupnostjo pa bodo o kršitvah sproti obveščali policijo.

https://www.rtvslo.si/radio-koper/prispevki/novice/krajanom-zagotovilo-izvajalci-del-na-2-tiru-bodo-zmanjsali-vplive-gradnje/656461

Novice V kanalskem proračunu največ za vodovode in kanalizacijo

1. 2. 2023Občinski svet Kanala ob Soči je na torkovi seji opravil prvo branje predloga proračuna za letos. Glavni poudarek je na vodooskrbi in odvajanju odpadnih voda. Opozicijski svetniki so opozorili pred  predvidenim zadolževanjem in premalo denarja za ceste.

https://www.rtvslo.si/radio-koper/prispevki/novice/v-kanalskem-proracunu-najvec-za-vodovode-in-kanalizacijo/656455
Stran 1 od 834
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov