Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Napovednik - Arhiv

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Silvestrski program

Da je bilo v letu 2018 lepo gre zahvala tudi pesmim Danila Kocjančiča.

Športna nedelja

Predstavili bomo junake priredtve Naš športnik. Miran Srebrnič se je poslovil s trenerskega mesta nogometašev Gorice.

Brez naslova

Mladi obrtnik je posebno priznanje, ki so ga letos prvič podelili na sežanski območni obrtno-podjetniški zbornici.

Juan Vasle

Eden osrednjih decembrskih športnih dogodkov na globalni ravni, je bil finale pokala Libertadores, južnoameriške različice nogometne lige prvakov, ki je zaradi znanih razlogov, povezanih z ...

Nočni program

Ana Hanzel je oblikovalka izdelkov iz keramike. Gaja Hanzel je grafična in modna oblikovalka. Obe prihajata iz Sežane, svoja dela razstavljata v skupnem razstavnem prostoru na gradu Štanjel.

Naš športnik 2018

Fotografija: Naš športnik leta 2017.

Radio BlaBla

V tokratnem Radiu bla bla bomo govorili o graditeljski odpravi študentov arhitekture, s katero so letos v Gambiji v Afriki zgradili večgeneracijski izobraževalni center.

Botrstvo

Akcija Čarobna zima bo trajala vse do konca zime, več o njej najdete na spletni strani Čarobnazima.si https://www.carobnazima.si/.

V središču

Prizorišče 35-ega skupnega nagrajevanja primorskih športnikov z obeh strani meje je goriški Kulturni dom, začelo se bo nocoj ob 20-ih.

Evropa posebno!

Še ne tridesetletni svobodni umetnik, ki pravi, da se politika sama pretihotapi v njegova dela. Ni cilj, je stranski produkt. In zakaj ustvarja? Ker se ob tem zabava.

AriZona

Morda največji med peščico resnično velikih umetnikov, ki so nas v letu 2018 zapustili, je francoski pevec Charles Aznavour.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...