Foto: Zasebni arhiv
Foto: Zasebni arhiv

V oddajo RadioLive! prihaja 4-dimenzionalno bitje pretežno glasbene narave. Če tega še ne veste, v Studiu Hendrix bo zaigral vaš priljubljeni boy-band Kokosy!

<<< Brezplačno vstopnico dobite TUKAJ >>>

Žanrsko se Kokosy ne opredeljujejo pretirano, lahko bi dejali, da predstavljajo nov val indie-pop-jazz-funk-punk-softboirocka. Od leta 2019 so z nastopi na Škisovi tržnici, Cvetličarni, Činčinu, Trnowfestu in podobnih koncertnih prizoriščih dodobra opozorili nase, naivno pa so se zagnali tudi v ustvarjanje prvega albuma Hude Bejbe na dopustu, ki so ga decembra istega leta predstavili v nafilanem CSK-ju, s strani kritikov pa je bil ocenjen kot lirično-glasbeni presežek edinstvenosti, sproščenosti in iskrenosti. Nov singel Planeti se vrtijo je, tako kot skladba Ranjena, osvojil naslov popevke tedna, napoveduje pa že spočetje drugega albuma. Z novimi skladbami in številnim nastopi Kokosy odrašča iz bendovske nedoletnosti oziroma po besedah Izidorjeve mami: iz tegale vašega ansambla pa še nekej bo! Če bo res, lahko preverite v živo!

Kokosy so:
Boris Kokalj (Erogena točka)
Izidor Valič (Anorganski zmaj)
Anže Lajevec (Silikonski čajevec)
Martin Drobnič - Drobo (Metafizični gejzir)

Kokosy@radioLive!
Četrtek, 18. maj 2023, ob 19.00
Studio Hendrix, Radio Koper

NAVODILO: Vstopnico boste dobili v vaš e-mail predalnik. Potrebujete jo za vstop na Radio Koper. Zberemo se ob 18.45 v veži Radia Koper.
Zbrani osebni podatki se uporabljajo izključno za potrebe vodenja evidence prijavljenih na radijsko oddajo v živo radioLive!