Tabu bodo nov niz koncertov, s katerimi bodo obeležili 20 let obstoja, začeli s koncertom na Radiu Koper. Foto: Tabu Foto:
Tabu bodo nov niz koncertov, s katerimi bodo obeležili 20 let obstoja, začeli s koncertom na Radiu Koper. Foto: Tabu Foto:

Tabu @ Radio Koper. Petek, 25. maj 2018, ob 16.00.

Petindvajsetega maja 1949 je Radio Koper prvič pričel z oddajanjem radijskega signala. Devetinšestdeset let obstoja bomo letos obeležili s skupino Tabu. Slednja bo praznovanje svojega dvajsetletnega obstoja obeležila s koncertno turnejo, ki se bo začela z akustičnim koncertom na Radiu Koper.

Akustični koncert skupine Tabu boste izbrani poslušalci Radia Koper lahko spremljali v živo. Radijski koncert bo na sporedu v petek, 25. maja 2018, ob 16.00. Koncert bomo predvajali v živo na radijskih frekvencah, v živem FB video in spletnem prenosu.

Dvajsetim poslušalcem bomo omogočili ogled radijskega koncerta v živo. Na naslov radiokopernagrajuje@rtvslo.si pošljite vprašanje, ki ga želite zastaviti skupini Tabu v živo. Med prispelimi dopisi bomo izbrali najbolj domiselne, avtorje pa povabili na ogled živega nastopa v Studiu Hendrix. Ne pozabite pripisati tudi svojih osebnih podatkov (ime, priimek, naslov, telefonska številka). Nagrajence bomo izbrali v četrtek, 23.5.2018, obveščeni bodo prek elektronske pošte ter javno objavljeni na spletni strani radiokoper.si.

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov radio.koper@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.

Tabu @ Radio Koper. Petek, 25. maj 2018, ob 16.00.