Foto: Instagram
Foto: Instagram

Petek 9.7.

Narodni dom Maribor tudi čez poletje nadaljuje s projektom Glasbeni balkoni, glasba pa bo z balkonov zazvenela danes ob 20.00. Na balkonu Mestne hiše Rotovž takrat nastopata Bilbi in Gregor, na Arkadah mariborskega gradu pa Žan Videc in Goran Sarjaš.

Poletni petki bodo pestri tudi v Gornji Radgoni, tam ob 20.00 s koncertom pričnejo Okustični, na Ptuju pa bo ob isti uri v dvorani Campus Sava Ptuj akustični koncert skupine Mi2, ob 21.00 pa bo ob otvoritvi kina brez stropa nastopila skupina Edna. V Celju bo v Špitalu za prijatle danes ob 20.00 koncert skupine Dan D, v Slovenj Gradcu ob 21.00 nastopa skupina Orlek, omenimo pa še festival Pivo in cvetje v Laškem. Na prvem dnevu festivala bodo tam nastopili Mrfy, Pero Lovšin in Skalarji ter Big Foot Mama. Koncertno dogajanje se v Laškem začne ob 19.00 uri.

Sobota 10.7.

Festival Pivo in cvetje bo poln dobre glasbe tudi v soboto, ko bodo nastopili skupina Šank rock z gosti, Hamo & Tribute 2 Love in Nipke. V Radencih bosta na Radenski noči jutri ob 20.00 nastopili skupini Koala Voice in Joker Out. Če pa vas pot zanese na slovensko obalo, pa si lahko v soboto ob 21.00 v portoroškem Avditoriju ogledate festival Melodije morja in sonca.

Povabimo še na nedeljski promenadni koncert v mariborskem Mestnem parku, kjer bo ob 10.30 zaigral Tamburaški orkester KUD Majšperk.

Glasbeno pestro bo tudi drugje po Sloveniji, zato verjamemo, da boste našli pravi koncert za svoj okus.