Foto: EPA
Foto: EPA

izdal svoj deseti studijski album.

Aktualen pevca Michaela Bubleja Love you anymore, ki je napovedal izdajo nove zgoščenke, se na radijskih valovih predvaja že nekaj časa in že pridobiva na popularnosti, na nov album pa so oboževalci morali čakati dve leti, saj si je Buble zaradi sinove bolezni vzel nekaj časa zase in za svojo družino. Album nosi ime Love, oziroma ljubezen, sam naslov, pa je na zgoščenki zapisan z emotikonom srca.

Govorice, da Buble zaključuje svojo odrsko kariero ne držijo

Pevec Michael Buble, na svoji glasbeni poti ustvarja v različnih žanrih, znan je po priredbah skladb iz zakladnice jazza in swinga, po drugi strani pa ustvarja radijske uspešnice, ki bi jih lahko uvrstili v zvrst pop. Na eni strani njegovo glasbo zaznamujejo bogati Big bandovski aranžmaji, na drugi, pa minimalizem sodobne popularne glasbe. Ne glede na to, katero pot ustvarjalec izbere, je v ospredju vedno njegov glas, ki prepriča s svojo iskrenostjo.

Kljub govoricam, da Michael Buble naj nebi stopil več na oder, izdaja novega albuma priča drugače, v oddaji bomo spoznali delo pevca vse do izdaje novega studijskega albuma.

Prisluhnite celotnemu Glasbenemu radiogramu: