V nedeljski Dobri družbi s Kristijanom smo se ponovno preselili v studio 22. Po več kot enem letu, lahko v živo slišite Poskočne, tokrat prvič z novim članom Dejanom Golobom. V drugi uri pa bodo z nami Vražji muzikanti, ki so prav tako prevetrili svojo zasedbo.

POSKOČNI
"Poskočni smo se pošteno spremenili. Naša, do danes že enajst let stara zgodba, nas je iz fantov izoblikovala v gospode, z jasno vizijo ustvarjanja kvalitetne slovenske glasbe, ki prihaja iz naših duš in src. Kar je za nami, ostaja zgodovina. Človek, ki živi v zgodovini nima prihodnosti. Začenjamo novo poskočno poglavje, kjer nas zanima zgolj najkvalitetnejše izvajanje glasbe, tako, da bomo z glasbo vam, ki nas spremljate, razkrili vse to, kar sporočamo." Prvič nam v novi zasedbi, v živo, igrajo na Radiu Maribor.

VRAŽJI MUZIKANTI
Vražji muzikanti so še zelo uveljavljen ansambel na domači glasbeni sceni. Med drugim se lahko pohvalijo tudi z zmago na 23. festivalu "Slovenska polka in valček", kjer so bili nagrajeni za najlepši valček. Se je pa v zadnjem letu njihova zasedba precej spremenila. Najprej so v svojo družbo sprejeli pevko Evo Kovačič, zdaj sta se jim pridružila še trobentar Jan Tamše in basist Žan Mernik.