Foto: Radio Maribor/Gregor Stermecki
Foto: Radio Maribor/Gregor Stermecki

Nekaj nasvetov, kako preživeti teden, ki je pred nami:

Ohranjajte red in organizacijo:
Začnite teden z urejanjem doma in delovnega prostora. Čist in organiziran prostor vam bo pomagal pri boljšem osredotočanju in produktivnosti.

Sledite svoji intuiciji:
Vzemite si čas za introspekcijo in poslušajte svojo notranjo modrost. Vaša intuicija vam lahko pomaga pri sprejemanju pomembnih odločitev.

Čas bo za načrtovanje novih začetkov:
Izkoristite energijo tedna za načrtovanje novih projektov in ciljev. Bodite odprti za nove priložnosti in ne bojte se tvegati.

Ohranite optimizem:
Osredotočite se na pozitivne vidike življenja in bodite hvaležni za to, kar imate. Pozitivna naravnanost vam bo pomagala premagovati izzive.

Foto: Horoskop
Foto: Horoskop

OVEN
Teden bo prinesel priložnosti za poslovni napredek, zato bodite pripravljeni na nove izzive. Povezovanje s sodelavci bo ključno za doseganje ciljev. Bo pa pomembno, da ob tem ne pozabite na čas za počitek.

BIK
Več pozornosti boste ta teden namenili finančnim zadevam, pazite, kako upravljate s svojimi finančnimi viri. Na vidiku bo kar nekaj priložnosti za osebno rast in učenje novih veščin. Ob tem bo pomembno, da ne pozabite na dom in družino in nekaj časa namenite tudi njim.

DVOJČKA
Dvojčki lahko v tem tednu pričakujete res izjemno pozitivne spremembe v osebnih odnosih. Ključna bo komunikacija. Jasno izrazite svoje misli in ideje. Nekaj več pozornosti pa ta teden namenite svojemu zdravju.

RAK
Prejšnji teden ste raki doživeli kar nekaj močnih čustvenih odzivov, zato bo ta teden še bolj pomembna čustvena stabilnost. Čas bo, da poiščete ravnovesje med delom in domom. Vse samske rake lahko ta teden preseneti nova priložnost v ljubezenskem življenju.

LEV
Vaša kreativnost bo na vrhuncu, zato jo uporabite pri svojih novih projektih. Odnosi s prijatelji in družino bodo cveteli, a bodite pozorni na njihova čustva. Pazite na impulzivne odločitve in načrtujte premišljeno.

DEVICA
Device se boste ta teden osredotočile na organizacijo in dokončanje nalog, s katerimi ste nekaj časa odlašale. Pojavila se bo nova priložnost za karierni napredek. Nikar ne zapirajte vrat novim idejam, ki se vam že nekaj časa pletejo po glavi.

TEHTNICA
Ključna bo harmonija v odnosih; ta teden si vzemite nekaj več časa, da izboljšate komunikacijo s svojim partnerjem, ob tem lahko pričakujte pozitivne spremembe na osebnem področju. Uživajte v trenutkih.

ŠKORPIJON
Škorpijoni se boste ta teden veliko ukvarjali z introspekcijo in osebno rastjo. Čas bo, da se globoko povežete s svojimi čustvi in intuitivno sledite svojim ciljem. Izjemna pomoč vam bodo tudi bližnji, ki vas bodo brezpogojno podpirali.

STRELEC
Pustolovščina in raziskovanje bosta zaznamovala vaš teden; bodite odprti za nove izkušnje. Družabni dogodki vam bodo prinesli nove povezave in prijateljstva.

KOZOROG
V osredju bo kariera, pričakujte lahko napredek in priznanje za trud. Odnosi na delovnem mestu bodo ključni za vaš uspeh, zato ohranjajte pozitivno komunikacijo.

VODNAR
Ta teden bo izjemno pomembno, da tudi vi sledite svoji ustvarjalnosti. Ključne bodo inovativne ideje, te pa lahko izboljšajo stanje tako v vaših osebnih odnosih, kot v odnosih v službi. Nujno bo, da si konec tedna privoščite čas za sprostitev in poskrbite za svoje duševno zdravje.

RIBI
Ponovno bo v ospredju čustvena globina, zato prisluhnite svojim občutkom. Ustvarjalne aktivnosti vam bodo pomagale izraziti sebe in doseči notranji mir. Bodite pozorni na odnose ob tem pa ne pozabite ponuditi podporo tistim, ki jo nujno potrebujejo.