Foto: Osebni arhiv/Jaka Bizjak
Foto: Osebni arhiv/Jaka Bizjak

Petek 17.2.

V petek bo v ptujski dvorani Campus Sava, ki si je v času pustovanja nadela ime Karnevalska dvorana, koncert skupine Rock'n'band in Magnifica. V Vidmu pri Ptuju bodo v sklopu prireditve Fašenk nastopili Ines Erbus, Dejan Vunjak in zasedba Drugo dugme, pestro pa bo tudi v Markovcih. Tam se bo dogajanje s pustnim rajanjem za otroke začelo že ob 17-ih in se nadaljevalo ob 21-ih s koncertom Jelene Rozge, Domna Kumra in ansambla Galama. V Murski Soboti, v dvorani Park, samostojni koncert prireja Nika Zorjan – nastopila bo ob 19-ih. V Radljah ob Dravi bo ob isti uri akustični koncert skupine Mi2, v prenovljeni mariborski dvorani Tabor pa bo uro kasneje Valentinov koncert Nine Pušlar.

Sobota 18.2.

Poglejmo še, kaj prinaša sobota. Na Največjem pustovanju v Mariboru bodo v soboto v dvorani UŠC Leona Štuklja nastopili Luka Basi, Modrijani, Domen Kumer in skupina Skater. Rajanje se bo začelo ob 21-ih. Pestro pa bo tudi na Ptuju in v okolici. V Karnevalsko dvorano prihajajo Natalija Verboten, Gadi, Buryana in Jasmin Stavros, v Markovcih bo v soboto koncert ansambla Saše Avsenika in Grupe Vigor, v Vidmu pri Ptuju pa bo nastopila Tanja Žagar in ansambel Stil.
Pustne zabave se bodo nadaljevale vse do torka. V ptujski Karnevalski dvorani bo v nedeljo koncert skupin Chicas in Smile, v Markovcih pa bodo v ponedeljek nastopili Luka Basi in Modrijani.