Foto: Radio Si
Foto: Radio Si

Slovenske izvajalce pozivamo, da se tudi letos v čim večjem številu odzovete s svojimi novimi skladbami. V letu 2021 smo na razpis prejeli prijave skoraj 100 glasbenih izvajalcev. V preteklih letih so zmagovalci natečaja postali npr. Ditka, Fed Horses, Koala Voice, Pine Tree, WCKD Nation, Aka Neomi, Roosters Cocktail, Itch, Rumejts ... In prav skladbe, posnete v Studiu 22 Regionalnega RTV-centra Maribor, so pomembno zaznamovale pretekla leta na številnih radijskih postajah.

Z demo posnetkoma še neobjavljene slovenske in tujejezične skladbe, se lahko do 11. aprila 2022, prijavite uveljavljeni in neuveljavljeni izvajalci, ki želite pridobiti možnost studijskega snemanja skladbe in koncertnega nastopa na RADIO Si MAIN STAGE-u!

Dovoljujemo, da se izvajalci lahko prijavite z minimalističnimi demo posnetki, torej ob spremljavi le enega glasbenega inštrumenta. Vse podrobnosti razpisa in pogoje prijave najdete na spletni strani www.rtvslo.si/rtv/narocila-pozivi-in-razpisi/30/7629

Pokažite svojo umetniško kreativo, se veselimo vaše prijave in novih skladb!
Dodatne informacije v zvezi z potekom projekta »RADIO Si 2022 STANDOUTS« so na voljo na: Radio Si, Ilichova 33, Maribor, po telefonu 02 429 91 33, 041 922 713 (Marjan Kokol) ali na glasba@radiosi.eu.

Maribor, 1.3.2022