Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Kolesarska dirka po Franciji

8 epizod

Kolesarska dirka po Franciji

8 epizod


08.07.2022

Tour 202 S01E09: Nov dan, nova zmaga

Tadej Pogačar je na klancu, na katerem je prvič prišel do rumene, v rumenem premagal vse konkurente. Na peklenskem vzponu na Super Planche des Belles Filles mu je lahko sledila le peščica, zgolj Jonas Vingegaard pa zdaj zaostaja manj kot minuto. Pogačar je izpostavil, da mu zmaga ogromno pomeni, ker ga na to prizorišče vežejo lepi spomini, ker je ravno ustanovil fundacijo za raziskovanje rakastih obolenj ter ker sta bili na prizorišču njegova družina in tudi zaročenka Urška Žigart. Večkratna državna prvakinja je bila gostja oddaje. Povedala je, da Tadeja s tira vrže le poraz v računalniški igri Fifa, na kolesu pa je bil že v pripravah v odlični formi. Gosta kolesarskega omizja sta bila tudi dolgoletni spremljevalec slovenskega kolesarstva Igor Tominec in poročevalec iz Francije Jan Grilc. Voditelj podkasta Tour 202 je Luka Petrič.


04.07.2022

083 Po danskem ogrevanju čakajoč na kocke in prve gore

Za kolesarji na Dirki po Franciji so uvodne tri etape, ki so potekale na Danskem. Čeprav je bilo veliko govora o vetru, ta na koncu ni vplival na najboljše kolesarje. Vabljeni k poslušanju analize prve sedmine dirke vseh dirk!


18.05.2022

Roglič (p)o poškodbi in začetku priprav na TdF 2022

Športni prispevki za objavo na spletu.


22.06.2021

058 Pred Tourom se zdi konstelacija zvezd na strani Rogliča

Ta konec tedna se začenja kolesaraska Dirka po Franciji. Voditelja oddaje Slavko Jerič in Toni Gruden sta predstavila kratke izjave vseh štirih Slovencev in razmišljala o možnostih za končnega zmagovalca.


17.06.2021

186 Primož Roglič

Primož Roglič je zadnja leta najboljši kolesar na svetu, že vse od jeseni je večino časa na prvem mestu kolesarske lestvice UCI, v tem času je dobil tudi dve Dirki po Španiji, lani pa je v Liegu postal prvi Slovenec, ki je dobil kolesarski spomenik. Cilj letošnje sezone je brez dvoma nastop na Dirki po Franciji. Na Tour se je zadnje tedne pripravljal v Tignesu, od koder se je javil tudi v Številke.


27.08.2020

033 Roglič in Pogačar pred Tourom - gost Tomaž Kovšca

Podkast SOS odmev se vrača! Novinarja Slavko Jerič in Toni Gruden sta pred začetkom Dirke po Franciji povabila Tomaža Kovšco.


24.08.2020

Če se bo Primož Roglič pojavil na startu, bo prišel zmagat

Pred začetkom dirke po Franciji 2020, kjer bosta med osrednjimi favoriti za končni uspeh tudi Primož Roglič in Tadej Pogačar, smo v podkastu razgljabljali skupaj s Primoževim zaupnikom in svetovalcem Primožom Čerinom in režiserjem dokumentarnega filma Moja pot na dirko po Franciji ter športnim novinarjem Davidom Črmeljem.


Stran 1 od 1
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov