Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Naval na šport

8619 oddaj

8619 oddaj23.04.2021

Gimnastika, hokej in reli

Pestremu športnemu vikendu na pot v dopoldanskih športnih minutah prepletemo odzive po drugi tekmi finala alpske hokejske lige, napoved relija za svetovno prvenstvo in zanimivosti z evropskega prvenstva v gimnastiki.

6 min 40 s

22.04.2021

Hokej in gimnastika

Hokejiste Olimpije čaka druga tekma finala alpske hokejske lige v Asiagu, telovadce pa kvalifikacije na evropskem prvenstvu v Baslu. Zanimivosti prepletemo v popoldanskem Navalu na šport.

9 min 23 s

21.04.2021

Gimnastika in rokomet

V popoldanskih športnih minutah ob spremljanju enodnevne kolesarske klasike in domačega nogometnega prvenstva postrežemo še z novicami z evropskega prvenstva v športni gimnastiki in napovemo povratno kvalifikacijsko tekmo rokometašic za nastop na svetovnem prvenstvu.

9 min 30 s

21.04.2021

Odbojka, hokej in kolesarstvo

Odbojkarji so odigrali tretjo tekmo finala državnega prvenstva, v dopoldanskih športnih minutah ponudimo odzive in se posvetimo kolesarskim klasikam v Belgiji. Izveste tudi, kako se je končala prva tekma finala alpske hokejske lige.

9 min 39 s

20.04.2021

Nogomet, odbojka in gimnastika

Telovadci in telovadke se v Baslu merijo na evropskem prvenstvu v športni gimnastiki, pred kvalifikacijskimi nastopi izveste, s kakšnimi pričakovanji prvenstvo začenjajo slovenski reprezentanti. V popoldanskih športnih minutah napovemo še tretjo, morda že odločilno tekmi finala domačega odbojkarskega prvenstva in se preselimo na tekmo nogometnega prvenstva med Mariborom in Domžalami.

11 min 48 s

20.04.2021

Hokej in odbojka

Hokejisti Olimpije začenjajo finalno serijo alpske lige z Asiagom. Zanimivosti pred prvo tekmo finala ponudimo v dopoldanskih športnih minutah, kjer ujamete tudi razmišljanje slovenskega selektorja ob začetku priprav slovenskih odbojkaric.

9 min 54 s

19.04.2021

Žoga je okrogla

V popoldanskih športnih minutah ujamete zanimivosti nove epizode Žoga je okrogla. Ob vrnitvi nogometšev na domače zelenice o spremembah koledarja in zgoščenem urniku, ki čaka moštva do konca državnega prvenstva.

8 min 40 s

19.04.2021

Košarka in judo

Športno obarvan teden začnemo z zanimivostmi z derbija jadranske košarkarske lige in vsebinami ob zaključku evropskega prvenstva v judu.

9 min 32 s

18.04.2021

Judo, športno plezanje in rokomet

V dopoldanskih športnih minutah ponudimo odzive po večeru na evropskem prvenstvu v judu, za slovenske borce najzanimivejšem, ter preverimo zadovoljstvo med slovenskimi športnimi plezalci po uvodni tekmi svetovnega pokala v športnem plezanju. Ujamete tudi odziv po kvalifikacijski tekmi rokometašic za svetovno prvenstvo.

8 min 7 s

17.04.2021

Judo, športno plezanje in rokomet

Ob izjemno pestrem športnem koncu tedna v dopoldanskem Navalu na šport izpostavimo evropsko prvenstvo v judu, uvodno tekmo svetovnega pokala v športnem plezanju in kvalifikacije rokometašic za nastop na svetovnem prvenstvu.

7 min 49 s

16.04.2021

Judo, košarka in nogomet

Pred judoisti so uvodni boji za kolajne letošnjega evropskega prvenstva, košarkarji Krke so odigrali odločilno tekmo za obstanek v jadranski košarkarski ligi, v popoldanskih športnih minutah pa se preselimo še na tekmo domačega nogometnega prvenstva med Aluminijem in Mariborom.

10 min 32 s

16.04.2021

Judo in nogomet

Na Portugalskem se je začelo evropsko prvenstvo v judu tudi s slovenskimi kandidati za najvišja mesta. V dopoldanskem Navalu na šport se preselimo v Lizbono in se pred nadaljevanjem prvenstva posvetimo spremembam v mariborskem nogometnem klubu.

11 min 46 s

15.04.2021

Nogomet in športno plezanje

V popoldanskih športnih minutah napovemo začetek sezone svetovnega pokala v športnem plezanju, z Janjo Garnbret bomo na poti do olimpijskih iger v Tokiu in zaokrožimo povratnme tekme četrtfinala v nogometni ligi prvakov.

12 min 36 s

15.04.2021

Rokomet in judo

Derbi vodilnih ekip domačega rokometnega prvenstva je začrtal smernice zadnjim tekmam. Celjani potrjujejo nov, že 25-i naslov državnih prvakov. Odzive po tekmi z Velenjčani ponudimo v dopoldanskih športnih minutah, kjer se posvetimo še začetku evropskega prvenstva v judu.

10 min 50 s

14.04.2021

Rokomet

Popoldanske športne minute bodo rokometno obarvane. Ponudimo zanimivosti ob zboru ženske rokometne reprezentance z novim selektorjem in se preselimo na dvoboj vodilnih v domačem rokometnem prvenstvu.

8 min 35 s

14.04.2021

Hokej in nogomet

Hokejisti se merijo v polfinalu alpske hokejske lige. V dopoldanskih športnih minutah izveste, ali so Jeseničani ohranili prednost domačega igrišča in ali je Olimpija že v finalu. Ponudimo še zanimivosti po povratnih tekmah četrtfinala nogometne lige prvakov.

8 min 53 s

13.04.2021

Hokej in nogomet

Hokejisti nadaljujejo polfinalno serijo alpske hokejske lige. Olimpija ima že priložnost za uvrstitev v finale, Jeseničani bodo skušali ob izenačenem izidu v polfinalni seriji z Asiagom ohraniti prednost domačega igrišča. V popoldanskih športnih minutah se posvetimo še nogometni ligi prvakov.

9 min 51 s

13.04.2021

Dvoranski nogomet

Slovenska reprezentanca v dvoranskem nogometu je odigrala odločilno tekmo za nastop na evropskem prvenstvu. Po tekmi z Latvijo v Laškem ponudimo odzive ob koncu kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu.

6 min 58 s

12.04.2021

Dvoranski nogomet

V Laškem slovensko reprezentanco čaka odločilna tekma za preboj na evropsko prvenstvo. Na tekmi z Latvijo potrebujejo za vnovičen preboj med najboljše vsaj neodločen izid.

10 min 20 s

12.04.2021

Veslanje in košarka

Končano je evropsko prvenstvo v veslanju, kjer so slovenske posadke iskale priložnost za preboj na olimpijske igre. Kako uspešni so bili poizkusi novih posadk izveste v dopoldanskem navalu na šport, kjer ponudimo tudi zanimivosti iz jadranske košarkarske lige.

9 min 12 s

Stran 1 od 431
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov