Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

radioLive!

24 epizod

radioLive!

24 epizod


V oddaji predstavljamo izbrane glasbene goste, ki se med preigravanjem lastnih skladb predstavljajo voditelju oddaje. Oddajo popestri publika štiriindvajsetih poslušalcev, ki radijski koncert spremlja v živo.

01.02.2022

Smaal Tokk v oddaji radioLive!

Po štirih letih mučenja s samopreizpraševanjem, samoopazovanjem in zapisovanjem Radmilinih pripomb, je Smaal Tokk s pomočjo Klemna Kotarja in Enosa Kuglerja končno izdal svojo tretjo ploščo naslovljeno Kriza srednjih let. Plošča je marketinško precej ozko zastavljena, namenjena je namreč sotrpinom, moškim med 41-tim in 47 let-om ter njihovim življenjskim sopotnicam. Kljub vsemu pa moramo, da si ne bi kdaj česa očitali, narediti zanjo ustrezno promocijo, kot bi jo, če bi šlo za kakega dejansko uspešnega avtorja ali relevantno glasbeno delo.


12.10.2021

Društvo mrtvih pesnikov

V pretežno akustični podobi, bo v oddaji Radio Live nastopila zasedba Društvo mrtvih pesnikov, ki je lani dopolnila 30 let delovanja pod tem imenom. Skupina zadnje desetletje deluje v zasedbi Alan Vitezič (glas, kitara), Peter Dekleva (kitara), Boštjan Artiček (klaviature), Tomaž Koncilija (bas, glas) in Marko Zajc (bobni). Po srebrnem jubileju, ki so ga obeležili z izidom kompilacijskega albuma 25, so leta 2018 izdali še album Astronavt. Ta čas že snemajo nove skladbe, ki so večinoma nastajale v koronskem času. Času, ki je večkrat prestavil praznovanje tridesetletnice.


12.07.2018

Tabu v oddaji radioLive! (radio koper praznuje)

V Studiu Hendrix je skupaj z Radiem Koper praznovala tudi skupina Tabu.


22.05.2018

KingFoo@radioLive!

Žanrsko sodi skupina med pop-rock in funk, skupina pa svoje glasbeno ustvarjanje označuje kot "foo-sion", mešanico popa, rocka in funka. Oddajo radioLive! vodi Blaž Maljevac.


09.03.2018

Aleksandra Čermelj @ radioLive!

V oddajo radioLive! prihaja mlada primorska vokalistka Aleksandra Čermelj, ki nam bo ob spremljavi odličnih glasbenikov popestrila dan zaljubljencev. Oddajo vodi Blaž Maljevac.


06.12.2017

lean kozlar luigi @ radioLive!

Lean Kozlar Luigi je obalni pevec, avtor in multi inštrumentalist. Vrsto je let je nastopal v številnih glasbenih zasedbah, pred mesecem dni pa je končno izdal svoj samostojni album. Predstavil ga bo poslušalecem oddaje radioLive!, ki jo vodi Blaž Maljevac.


08.11.2017

Bort Ross @ radioLive!

Bort Ross je dolenjski kantavtor, ki je po žanrsko raznolikih projektih stopil na glasbeno samostojno pot. Z vsakim izdanim poedincem seže globlje v srca zahtevnejših poslušalcev pop balad. Z utrjeno podobo avtentičnega pop avtorja in zasanjanega dolenjskega barda prihaja v Studio Hendrix Radia Koper, kjer ga bo v okviru oddaje radioLive! gostil Blaž Maljevac.


27.06.2017

Flirrt v oddaji radioLive!

V Studiu Hendrix smo gostili zasedbo Flirrt.


27.06.2017

Leonart v oddaji radioLive!

V Studiu Hendrix smo gostili zasedbo Leonart.


27.06.2017

Avtomobili v oddaji radioLive!

V Studiu Hendrix smo gostili zasedbo Avtomobili.


04.01.2017

Happy Ol'McWeasel v oddaji radioLive!

Happy Ol'McWeasel so energičen folk-punk-rock bend. Recept za njihovo glasbo je sila preprost: za osnovo vzamemo keltske tradicionalne pesmi. Ritem pomnožimo z deset, bradate starce zamenjamo s podivjanimi mladinci, ki prevzamejo bobne, električne kitare, banjo, harmoniko in violo. Nastane glasbena kombinacija, ki zadovolji še tako kritično uho. Oddajo vodi Blaž Maljevac.


07.12.2016

Rok'n'band v oddaji radioLive!

V Studiu Hendrix smo gostili zasedbo Rok'n'Band.


09.11.2016

Adi Smolar in Leteči potepuhi v oddaji radioLive!

V Studiu Hendrix smo gostili Adija Smolarja. Spremljali so ga Leteči potepuhi.


26.08.2016

Eskobars v oddaji radioLive!

V Studiu Hendrix smo gostili zasedbo Eskobars.


19.08.2016

Pliš v oddaji radioLive!

V Studiu Hendrix smo gostili zasedbo Pliš.


12.08.2016

Iztok Novak Easy v oddaji radioLive!

V studiu Hendrix smo gostili Iztoka Novaka Easyja.


05.08.2016

Alya v oddaji radioLive!

V Studiu Hendrix Radia Koper smo gostili Alyo.


29.07.2016

katarina Mala v oddaji radioLive!

V Studiu Hendrix smo gostili katarino Malo.


24.07.2016

Same babe v oddaji RadioLive! na plaži

Zasedbo Same babae smo gostili na plaži Svetilnik v Izoli.


04.05.2016

Samo Budna v oddaji radioLive!

Samo Prlek. Nič več, nič manj. Vedno buden! V oddajo radioLive! prihaja Samo Budna. S petimi leti je začel igrati violino, danes uspešno rokuje s kitaro. Pri trinajstih letih se je priključil prekmurski etno skupini Marko banda, njegov naslednji projekt je bilo posojanje »jurja« (Posodi mi jurja). Lani je ta izjemni slovenski kantavtor izdal svoj drugi album, naslovljen Za nazaj in za naprej. V Studiu Hendrix ga bo gostil Blaž Maljevac.


Stran 1 od 2
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov