Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Naval na šport

8609 oddaj

8609 oddaj16.04.2021

Judo, košarka in nogomet

Pred judoisti so uvodni boji za kolajne letošnjega evropskega prvenstva, košarkarji Krke so odigrali odločilno tekmo za obstanek v jadranski košarkarski ligi, v popoldanskih športnih minutah pa se preselimo še na tekmo domačega nogometnega prvenstva med Aluminijem in Mariborom.

10 min 32 s

16.04.2021

Judo in nogomet

Na Portugalskem se je začelo evropsko prvenstvo v judu tudi s slovenskimi kandidati za najvišja mesta. V dopoldanskem Navalu na šport se preselimo v Lizbono in se pred nadaljevanjem prvenstva posvetimo spremembam v mariborskem nogometnem klubu.

11 min 46 s

15.04.2021

Nogomet in športno plezanje

V popoldanskih športnih minutah napovemo začetek sezone svetovnega pokala v športnem plezanju, z Janjo Garnbret bomo na poti do olimpijskih iger v Tokiu in zaokrožimo povratnme tekme četrtfinala v nogometni ligi prvakov.

12 min 36 s

15.04.2021

Rokomet in judo

Derbi vodilnih ekip domačega rokometnega prvenstva je začrtal smernice zadnjim tekmam. Celjani potrjujejo nov, že 25-i naslov državnih prvakov. Odzive po tekmi z Velenjčani ponudimo v dopoldanskih športnih minutah, kjer se posvetimo še začetku evropskega prvenstva v judu.

10 min 50 s

14.04.2021

Rokomet

Popoldanske športne minute bodo rokometno obarvane. Ponudimo zanimivosti ob zboru ženske rokometne reprezentance z novim selektorjem in se preselimo na dvoboj vodilnih v domačem rokometnem prvenstvu.

8 min 35 s

14.04.2021

Hokej in nogomet

Hokejisti se merijo v polfinalu alpske hokejske lige. V dopoldanskih športnih minutah izveste, ali so Jeseničani ohranili prednost domačega igrišča in ali je Olimpija že v finalu. Ponudimo še zanimivosti po povratnih tekmah četrtfinala nogometne lige prvakov.

8 min 53 s

13.04.2021

Hokej in nogomet

Hokejisti nadaljujejo polfinalno serijo alpske hokejske lige. Olimpija ima že priložnost za uvrstitev v finale, Jeseničani bodo skušali ob izenačenem izidu v polfinalni seriji z Asiagom ohraniti prednost domačega igrišča. V popoldanskih športnih minutah se posvetimo še nogometni ligi prvakov.

9 min 51 s

13.04.2021

Dvoranski nogomet

Slovenska reprezentanca v dvoranskem nogometu je odigrala odločilno tekmo za nastop na evropskem prvenstvu. Po tekmi z Latvijo v Laškem ponudimo odzive ob koncu kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu.

6 min 58 s

12.04.2021

Dvoranski nogomet

V Laškem slovensko reprezentanco čaka odločilna tekma za preboj na evropsko prvenstvo. Na tekmi z Latvijo potrebujejo za vnovičen preboj med najboljše vsaj neodločen izid.

10 min 20 s

12.04.2021

Veslanje in košarka

Končano je evropsko prvenstvo v veslanju, kjer so slovenske posadke iskale priložnost za preboj na olimpijske igre. Kako uspešni so bili poizkusi novih posadk izveste v dopoldanskem navalu na šport, kjer ponudimo tudi zanimivosti iz jadranske košarkarske lige.

9 min 12 s

11.04.2021

Kolesarstvo

V Španiji se je končal prvi neposredni obračun najboljših kolesarjev svetovne lestvice, Tadeja Pogačarja in Primoža Rogliča. Odzivi in zanimivosti v dopoldanskih športnih minutah.

8 min 46 s

10.04.2021

Kolesarstvo in hokej

V alpski hokejski ligi sta v polfinalnih serijah na sporedu drugi tekmi. Ob vodstvu Olimpije in Jesenic bosta slovenska kluba drevi gostovala. V okolici Bilbaa se končuje kolesarska dirka po Baskiji. V odločilni zadnji etapi s ciljnim vzponom bosta skupno zmago napadala tudi Primož Roglič in Tadej Pogačar.

8 min 34 s

09.04.2021

Tenis in kolesarstvo

Teniške igralke nadaljujejo igro na turnirju svetovne serije, Kaja Juvan pa se po odličnem začetku sezone in preboleli koronavirusni bolezni pripravlja na nadaljevanje. Teniško zgodbo o karanteni v Mehiki bomo prepletli s svežimi novicami s kolesarske dirke po Baskiji.

15 min 9 s

09.04.2021

Rokomet in hokej

Celjski rokometaši so v Parizu končali letošnje nastope v ligi prvakov. Po tekmi s Parizom Saint-Germainom v dopoldansknem Navalu na šport bomo ponudili odzive in pogled na letošjo sezono. Ujeli boste tudi izjave po prvih polfinalnih tekmah alpske hokejske lige in zanimivosti s kolesarske dirke po Baskiji.

11 min 9 s

08.04.2021

Nogomet in kolesarstvo

V popoldanskih športnih minutah zaokrožimo teden v nogometni ligi prvakov in se posvetimo kolesarski dirki po Baskiji.

13 min 5 s

08.04.2021

Kolesarstvo in rokomet

Na kolesarski dirki po Baskiji so kolesarji pripravljeni na nov razgiban dan, znova z najboljšima slovenskima kolesarjema v glavni vlogi. Ponudimo še uvod pred tekmo rokometne lige prvakov in opomnik na športno pogovorno oddajo V sredo z Niko Križnar.

11 min 17 s

07.04.2021

Biatlon in smučarski skoki

Slovenska biatlonska reprezentanca bo dobila novega trenerja. Uroš Velepec se vrača v Ukrajino, slovenski reprezentanti pa po eni najuspešnejših sezon čakajo na odločitev, kdo jih bo vodil v prihodnjih letih. Opomnimo še na športno pogovorno oddajo V sredo z dobitnico velikega kristalnega globusa Niko Križnar v glavni vlogi.

11 min 27 s

07.04.2021

Kolesarska dirka po Baskiji in nogomet

Nadaljuje se kolesarska dirka po Baskiji z najboljšima slovenskima kolesarjema v glavni vlogi. V dopoldanskem Navalu na šport ponudimo odzive in se posvetimo nadaljevanju nogometne lige prvakov.

10 min 38 s

06.04.2021

Nogomet in veslanje

V popoldanskih športnih minutah se posvetimo večernim tekmam v nogometni ligi prvakov, ob zaključku etape na kolesarski dirki po Baskiji pogledamo še v slovensko veslaško reprezentanco, ki se pripravlja na olimpijske kvalifikacije.

8 min 45 s

06.04.2021

Kolesarska dirka po Baskiji

Prvi medsebojni obračun najboljših kolesarjev svetovne lestvice, Primoža Rogliča in Tadeja Pogačarja, je minil v znamenju vožnje na čas. V dopoldanskem Navalu na športponudimo odzive in se posvetimo nadaljevanju nogometne lige prvakov.

7 min 43 s

Stran 1 od 431
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov