Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Val 202 • torek, 23. feb. 2021

Val 202 • tor, 23. feb.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Med epidemijo je bilo večkrat slišati kičaste opazke, da imamo končno čas za uživanje zakona, partnerstva in družine. Malokrat pa smo pomislili na tiste samske, ki se morajo šele sparčkati; na mlade ali manj mlade, ki bi se šele spoznali, pa so razmere usekale s krasno novo realnostjo, ki zahteva povsem nove pristope. Prostori druženja so postali prepovedani, občine zaprte, ostali s(m)o sami in s spletom. Še dobro, da obstaja, sicer bi nas sla po druženju v dvoje raztrgala. Če imate to izkušnjo, prosim, povejte stricu Mihiju in Nebulozam, kako ste prakticirali parčkanje v času korone? Digitalno ali kako drugače? Pa kakšne so prednosti in slabosti nove resničnosti, kar zadeva lov nanjo ali nanj?

08:30
Novice

Forum 69 tokrat buhti od predlogov, kaj je možu storiti, da mu žena odpusti – potem ko jo je kvalitetno prevaral. Trda mu prede.

Naslednje veliko športno tekmovanje bo svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju, ki se jutri začenja v Oberstdorfu. Tekmovalci so na prizorišču že začeli uradne treninge. Zanimivostim iz Oberstdorfa dodamo še napoved zadnje kvalifikacijske tekme slovenske ženske nogometne reprezentance.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

09:55
Napoved radijskega sporeda

10:30
Novice

Mohamed al Burai je palestinski begunec, ki mu je Slovenija podelila azil. O življenju tukaj in poti proti Sloveniji, med katero bi skoraj izgubil življenje.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Konec januarja je bilo brezposelnih 4.500 več mladih, starih od 15 do 29 let, kot januarja lani. V Sindikatu Mladi Plus opozarjajo, da se vlada že leto dni ne zmeni za njihove pozive, med drugim tudi, naj razširi krog upravičencev do nadomestil. Mlade je strah dolgoročnih posledic epidemije, zaradi katere ne morejo načrtovati svoje prihodnosti in vstopa na trg dela.

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Zgodbe umetnosti in ustvarjalcev.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

17:30
Novice

17:35
Obvestila

17:36
Popevka tedna

Deskarji se pripravljajo na vrhunec sezone, ki bo nepričakovano pri nas na Rogli. V popoldanskem Navalu na šport se posvetimo še nogometni ligi prvakov.

Jure Longyka je v včerajšnji oddaji Izštekani gostil izjemni indierockovski trio In The Attic. Iz očarljivo obetavnega srednješolskega benda so zrastli v zvočne raziskovalce, ki nikoli ne razočarajo.

Basist Anže Langus Petrović je zadnja leta pridno skladal, obdeloval ideje in jih zlival v glasbene podobe. Pod imenom Dagi je izdal kantavtorski prvenec Mamin sin, na katerem boste slišali tudi kopico odličnih gostov in duetov. Predstavi ga Jernej Vene v oddaji Na sceni ob 20.00. Uro kasneje pa vas k sodelovanju v Toplovodu povabi Miha Šalehar.

19:00
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 19.00

Basist na klic se sliši malce neprimerno, ampak Anže Langus Petrović je ravno to. Od rosnih let ga spremlja glasbena zagnanost, tako je napolnil že debeli dve desetletji delovanja na slovenski sceni. Kot član skupin, spremljevalni glasbenik na odrih ali najeta studijska najeta sila je spoznal vse vidike tega posla. Ker pa ni ostal pri bas kitari in kontrabasu, je zadnja leta pridno skladal, obdeloval ideje in jih zlival v glasbene podobe. Pod imenom Dagi je izdal kantavtorski prvenec Mamin sin, na katerem boste slišali tudi kopico odličnih gostov in duetov.

Mihi vas izziva ob torkih zvečer, pokličite 01 475 2 202.

Zadnja informativna oddaja Zrcalo dneva prinaša strnjen pregled najaktualnejšega dnevnega dogajanja. Zaokrožimo ga vsak dan ob 22.00 na Radiu Slovenija.

10:52
Vsako leto imate lahko novega
11:30
Svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju, rokomet in atletika
4:29
Svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju
2: 0:00
RH 202 in Tim Urbanya | 304 | Porth Nole
58:53
Galerija
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov