Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Val 202 • nedelja, 25. apr. 2021

Val 202 • ned, 25. apr.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

Hokejisti Olimpije bodo v prihodnji sezoni znova igrali v razširjenem avstrijskem prvenstvu. Letos pa so znova pustili pečat v alpski hokejski ligi.

07:00
Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Tri skladbe po vrsti. Z razlogom.

08:30
Novice

Pogovor s krajinsko arhitektko Darjo Matjašec o reklamnih panojih, ki onesnažujejo naše vasi, mesta in poti.

Kolesarji prvi del sezone zaokrožujejo na belgijski klasiki Liege-Baston-Liege. Med kandidati za zmago sta tudi najboljša slovenska kolesarja, prvouvrščena na svetoni lestvici, Primož Roglič in Tadej Pogačar. Uvod v kolesarsko nedeljo prepletemo z odzivi po tretji tekmi finala alpske hokejske lige.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

Prihajajo tisti dnevi v letu, ko smo se v preteklih letih Slovenci množično selili iz notranjosti Slovenije proti obmorskim destinacijam. In ob morju ne gre drugače, kot da pot v ponve in lonce poleg divjih sardelic in gojenih orad najdejo tudi školjke in škampi. In zadnje praviloma v tem koncu sveta oženimo z buzaro. Zato vam bomo buzaro, pravzaprav kar dve, eno ‘na belo’ in eno ‘na rdeče’, pripravili v tokratni izvedbi oddaje Mimo grede po svetu!

10:30
Novice

Strokovnjakinja za protokol in poslovno komuniciranje pove, kaj se je v zadnjem času zgodilo s politično omiko in kje naj si domači politiki sešijejo sakoje, da jim bodo že enkrat prav. Razloži, da ni spodrsnilo Erdoganu, pač pa evropskemu dženetelmenstvu, ki dami ni odstopilo mesta in samo sedlo na kavč. Optimistično verjame, da bo testosteronskim političnim kavbojcem brez manir prej ali slej odklenkalo. Morda pa svet tegob lahko odreši le politčni matriarhat. Ker pa smo ravno pri tem, Ksenija odgovori tudi na vprašanje, ali bo kandidirala za predsednico republike. Bolj firbčnim pa na koncu izda, pod katerim hribom je Borisu prvič posodila pohodne palice.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini.

12:30
Novice

V ospredju nedeljskega športnega popoldneva bo kolesarska dirka Liege Baston Liege, kjer prvi del sezone zaokrožujeta Primož Roglič in Tadej Pogačar. Z mikrofoni Vala 202 bomo na reliju po Hrvaški, zaokrožili bomo državno prvenstvo v odbojki in alpsko hokejsko ligo. Ponudimo nogometne zanimivosti, tako z domačih kot mednarodnih igrišč, ter zaokrožimo pester teden med glavnim protagonisti evropskega nogometa. Spremljamo finale slovenskega ženskega košarkarskega pokala in evropsko prvenstvo v gimnastiki.

13:30
Novice

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:12
Popevka tedna

17:30
Novice

Večerni spored 18:25

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

19:48
Rag'n'Bone Man – Life By Misadventure
10:29
Rokomet
42:42
Spomenka Hribar
5:24
Masaž - Jama
16:59
Interes za vpis v gimnazijske programe se je v letošnjem letu povečal
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov