Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Val 202 • torek, 5. okt. 2021

Val 202 • tor, 5. okt.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Ljubljanski mestni svetniki so požegnali še eno nakupovalno središče. Očitno potrebujemo vsaj še enega. Saj veste: temu pritrjujeta ponudba in povpraševanje, bodo rekli, če jih boste vprašali. Tudi sicer se Slovenke in Slovenci ponašamo z nadpovprečnim številom nakupovalnih površin na glavo prebivalke in smo v samem evropskem vrhu. Nebuloze tokrat premišljujejo to tipično župansko vizijo slovenskega blagostanja in vam tokrat zastavljajo vprašanje, ki bo sicer odgovorjeno, ko bo žal prepozno: Koliko nakupovalnih centrov še potrebujemo? Kdaj jih bo dovolj? Pa bodite, prosim, iskreni, ker kljub temu, da jih imamo veliko, radi pokajo po šivih.

08:30
Novice

Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev. Ko se zgodi, da te priateljica ne izbere za poročno in ji ne moreš zaupati, da boli, lahko vedno izbereš varno ramo digitalnega sočutja.

V dopoldanskem Navalu na šport se posvetimo kolesarstvu in vzponu Tadeja Pogačarja. Njegov agent Alex Carrera bo govoril o pomembnih poudarkih nadaljevanja kariere najbolje plačanega kolesarja v zgodovini tega športa.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

09:55
Napoved radijskega sporeda

10:30
Novice

V podjetniški oddaji UP predstavljamo tiste, ki si upajo in so iz svojega hobija razvili posel. Prva gostja druge sezone bo Neža Mlakar, soustanoviteljica blagovne znamke La Popsi. Razložila bo, koliko veselja in skrbi lahko prinesejo zamrznjeni deserti, zakaj se je vrnila iz Las Vegasa in kako zahteven je avstrijski trg.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Zakaj se za vsako dnevno novico, ki pride z Balkana, skriva globlji pomen? V kakšnih razmerah je demokracija na Balkanu? Kako zelo nevarne so ideje o tako imenovanem Srbskem svetu? Zakaj si v Bosni in Hercegovini v resnici ne želijo reform volilnega sistema? In kakšno vlogo na Balkanu ima ta hip Slovenija? Vroči mikrofon na Valu 202 ob Vrhu Evropske unije in Zahodnega Balkana gosti politologa Jasmina Mujanovića.

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Na razstavi In zdaj nekaj popolnoma drugačnega 12 v Projektnem prostoru Aksioma v Ljubljani bo umetniški tandem Nika Oblak & Primož Novak predstavil delo z naslovom Neskončnost (digitalna), ki se posveča vplivu komunikacijskih sredstev na življenje posameznika.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

17:30
Novice

17:35
Obvestila

17:36
Popevka tedna

V novi epizodi nogometnega podkasta Žoga je okrogla se posvetimo novi reprezentančni akciji, aktualnim novicam in težavam največjih slovenskih klubov v domačem prvenstvu ter začetku mednarodne sezone na najvišji ravni.

Danes vam v Klubu klubov ponujamo nekaj skladb z ravnokar izdane žive plošče Neila Younga. Gre za še neslišan koncert iz Carnegiejeve dvorane v New Yorku, kjer je nastopil sam, ob prepoznavnem vokalu pa je ubiral še na kitaro in igral klavir ter orglice.

Skupina Edenon bo ob 20.00 v oddaji Na sceni predstavila tretji album Izdih, na katerem širi in poglablja svojo glasbeno in izrazno identiteto. Gost Jerneja Veneta bo pevec in kitarist Mihael Lajlar. Ob 21.00 pa vas k debati v Toplovodu povabi Miha Šalehar.

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

Skupina Edenon bo predstavila tretji album Izdih, na katerem širi in poglablja svojo glasbeno in izrazno identiteto. V glasbi se motivno in tematsko giblje med rojstvom in zavedanjem minljivosti, iskanjem in srečevanjem, absurdnostjo časa in stisko prostora, ki si ga delimo, hkrati pa se skoraj otroško veseli vsakega novega vdiha, koraka in dotika. Prinaša težo končnosti, obenem pa popolno umirjenost in lahkotnost pred vsakim naslednjim vdihom. Več pa pevec in kitarist Mihael Lajlar.

Mihi vas izziva ob torkih zvečer, pokličite 01 475 2 202.

8:22
Janežič v novo sezono z novim trenerjem
5:31
Anže Kopitar novo sezono začel fantastično
46:35
Slavenka Drakulić
6:20
Rokomet
1:59:34
Monsieur Doumani, Mdou Moctar, Sabry Mosbah, Joseph Williams
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov