Trenutno se predvaja:
15. maj 2019 ob 12:09Glasba

MMS 2019: Komisija je imela težko delo, a ga je opravila z odliko: 6. julija bomo slišali 14 posebnih pesmi

Včeraj je v Portorožu 14 izvajalcev, ki bodo 6. julija nastopili na 39. festivalu Melodije morja in sonca, izžrebalo številko svojega nastopa.

Letošnji izvajalci bodo nastopili v naslednjem vrstnem redu: Rina K, Samuel Lucas, Tomaž Hostnik, Bro, Bassless, Nada Barle, Kvatropirci, 2B, Mila, Canegatto, Tinkara Kovač, Dare Kaurič, Orter in Swing Deal. Potegovali se bodo za Veliko nagrado MMS 2019 in nagrade strokovne žirije za glasbo, besedilo, interpretacijo vokalnega solista in za najbolj obetavnega izvajalca oz. avtorja - nagrado Danila Kocjančiča.

Slavko Ivančić, umetniški vodja festivala MMS, je izpostavil, da je bilo prijav letos več kot lani, in sicer kar 88. Sicer pa so letos uvedli dve spremembi: samo pet od 14 izvajalcev so povabili k sodelovanju, izbrali pa so tudi samo dve rezervni pesmi (in ne tri kot doslej). Da je ta prireditev pomembna tudi v širšem smislu, kot turistična prireditev za našo občino, se je včeraj strinjal piranski župan Đenio Zadković.

39. festival Melodije morja in sonca Prireditev bo v soboto, 6. julija 2019, v Amfiteatru Avditorija Portorož s pričetkom ob 20.45, neposredno prenašala TV Slovenija, prenos v živo bo tudi na Radiu Koper.

Žreb je spremljala Anita Urbančič, ki je po njem na kratko poklepetala z nekaterimi izvajalci.


Iščete ponudnika storitev na obali?
Brezplačno pridobite ponudbe in cene preverjenih ponudnikov

Pridobite cene in ponudbe


Zadnji prispevki