Trenutno se predvaja:
28. november 2020 ob 09:00 Glasba

Primorski in Špadni fantje skupaj posneli večne melodije

Špadni fantje so tik pred drugim valom epidemije obiskali Izolo, kjer so skupaj s Primorskimi fanti posneli videospot za njihov skupni glasbeni izdelek. Tega ste lahko slišali tudi v oddaji Gremo plesat, ki je bila na sporedu 23. novembra.  
Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv

Le kdo ne pozna legendarnih polk Karamela Bella Bella, Na Montečukoli, Z vešpo rumeno te bom ujel, Bella signorina? Špadni fantje so se združili s Primorskimi fanti in večne melodije posneli skupaj.

"Zamisel o skupnem projektu se nam je porodila že pred časom. Že leta preigravamo venček Primorskih fantov, ki smo ga sestavili ob neki priložnosti. Konec januarja člani smo obeh zasedb, ob le zamisli in kavi, prvič sedli za skupno mizo. Strinjali smo se, da je venček dobro sestavljen in da je čas, da gremo na snemanje," so povedali Špadni fantje.

Foto: Osebni arhiv

Njihove načrte je zaustavil prvi val okužb, zato sta se zasedbi odpravili v studio šele jeseni. Tik pred zaprtjem občin so obiskali Izolo, kjer so v enem dnevu posneli tudi videospot za pesem.

V njem boste lahko opazili palačo Besenghi degli Ughi, park Pietro Coppo, nekaj izolskih ulic v starem mestnem jedru, plažo pri svetilniku ter gostilno Morski val.


Zadnji prispevki