Trenutno se predvaja:
12. november 2020 ob 08:14 Glasba

Šelestenja: Nocoj bo nastopil Rudi Bučar

Nocoj bo cikel Šelestenja, ki nam s spletnimi video prenosi v živo bogati jesenske konce tedna, popestril nastop Rudija Bučarja. Vabljeni, da njegovemu koncertu nocoj prisluhnete na naši Facebook strani, v nedeljo ob 20. uri pa tudi v radijskem etru.
Tako je Rudi nedavno nastopil v Studiu Hendrix. Tudi takrat smo njegov nastop prenašali prek naše Facebook strani. Foto: Radio Koper
Tako je Rudi nedavno nastopil v Studiu Hendrix. Tudi takrat smo njegov nastop prenašali prek naše Facebook strani. Foto: Radio Koper

Akustični nastop Rudija Bučarja bo ob 19.30 moč spremljati na Facebook straneh: Visit Koper, eKoper, Center mladih Koper, Radio Koper in JSKD. izpostavi Izola in Koper. Za zvok in sliko bo poskrbel Radio Koper.

Rudi Bučar z mnogimi skladbami (avtorskimi in priredbami ljudskih) bogati slovenski glasbeni prostor ter ohranja in plemeniti istrsko kulturno dediščino. Glasbenik in avtor je svojo glasbeno pot začel pred dvema desetletjema in od samega začetka je istrsko glasbeno izročilo pomemben del njegovega ustvarjanja in izražanja.

Istrski trubadur in večkratni zmagovalec festivalov bo nastopil v triu. Predstavil se bo z novogoriškim klaviaturistom Anžetom Vrabcem in s koprskim tubistom Goranom Krmacem.


Zadnji prispevki