Trenutno se predvaja:
19. november 2020 ob 09:00 Glasba

Šelestenja se nadaljujejo v studiu Hendrix, nocoj z Majo Keuc

Jesenski cikel Šelestenja seli četrtkove neposredne video prenose v studio Hendrix. Nocojšnji nastop Maje Keuc - Amaye bo mogoče neposredno spremljati ob 19.30 tudi na Facebook strani Radia Koper. Posnetek koncerta bomo predvajali v nedeljo ob 20. uri.
Foto: Aljaž Bastič
Foto: Aljaž Bastič

Maja Keuc vedno navduši. Pred desetimi leti, ko je pela v šovu Slovenija ima talent, pozneje kot predstavnica Eurosonga in danes že kot prekaljena glasbenica. Živi na Švedskem, a med epidemijo je prišla v Slovenijo.

Nocoj bo torej v studiu Hendrix nastopila Amaya, kot Majo poznajo v tujini, prihodnji četrtek, 26. novembra, pa primorski glasbenik Lean Kozlar - Luigi.

Ostale dogodke, ki so bili predvideni v sklopu Šelestenj, bodo organizatorji preložili na ugodnejši čas, ko bodo vladni ukrepi spet dopuščali tovrstne koncerte.

Nastop Maje Keuc boste lahko spremljali na Facebook straneh Visit Koper, eKoper, Center mladih Koper, JSKD Izola in Koper ter tudi na naši FB strani. Ob polnem upoštevanju varnostnih ukrepov bomo poskrbeli za brezhibni prenos zvoka in videa.

A. U.


Zadnji prispevki