Trenutno se predvaja:
9. avgust 2019 ob 13:26 Nagradne igre

Gianni Rijavec vabi na romantiko na gradu

V sklopu Poletne scene v Novi Gorici bo 31. avgusta ob 20. uri na gradu Kromberk gala spektakel z romantično glasbo Giannija Rijavca, ki ga bo spremljal tudi godalni kvartet.
Osebni arhiv
Osebni arhiv

Poleg godalnega kvarteta, ki ga tvorijo Kati Harej, Katja Pirjevec, Anastazija Krenn in Petra Tavčar, razširjene zasedbe spremljevalnega ansambla, ki ga v osnovi sestavljajo Matjaž Švagelj, Arian Krašna in Mitja Tavčar bodo v televizijsko oddajo vključene tudi plesne točke baletne šole Primabalerina iz Nove Gorice. Vse skupaj bo podobno novoletnemu koncertu Dunajskih filharmonikov, torej z baletnimi plesnimi vložki, ki se bodo snemali posebej na različnih lokacijah v Novi Gorici. Izpostaviti je potrebno bel klavir, ki je nepogrešljiv del Giannievih nastopov, izdelan posebej zanj po naročilu.

Nagradna igra

Radio Koper podarja 3x2 vstopnici za koncert. Vse, kar morate narediti, je, da nam pišete na radiokopernagrajuje@rtvslo.si in sporočite, s kom si želite ogledati koncert.

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov radio.koper@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.


Zadnji prispevki