Trenutno se predvaja:
14. maj 2018 ob 11:52Nagradne igre

Prihaja Jazz Cerkno!

V četrtek, 17. maja, bo v cerkljansko hribovje znova prihlačal neukrotljivi in divji jazz! Pred nami je 23. festival Jazz Cerkno!
Vsi za jazz – jazz za vse! Na festivalu Jazz Cerkno od 17. do 19. maja 2018!

Tridnevna prireditev bo na Cerkljansko tudi tokrat pripeljala odmevna mednarodna imena novega jazza in sodobne improvizirane glasbe, zvočne novitete in zanimive obfestivalske zgodbe.

Deset zasedb, med njimi tudi odlični slovenski izvajalci, bo do sobote, 19. maja, predstavljalo večinoma nove projekte. Posebej gre podčrtati 40-letnico glasbenega ustvarjanja ZLATKA KAUČIČA, ki se bo v petek, 18. maja, predstavil z legendarnimi krojači evropskega free jazza: britanskim saksofonistom Evanom Parkerjem, francosko kontrabasistko Joelle Leandre in španskim pianistom Agustijem Fernandezom! Festival spremlja tudi razstava o Zlatku Kaučiču in njegovih zvočnih zgodbah, ki so jo postavili v cerkljanskem muzeju.

Med slovenskimi izvajalci se, poleg Kaučiča, letos predstavljata še saksofonist CENE RESNIK, nastopil bo v četrtek, in IGOR LUMPERT, prav tako saksofonist, ki ga bomo slišali na sklepno soboto. Vsi slovenski glasbeniki predstavljajo mednarodne projekte, ki vključujejo pomembne izvajalce sodobnega jazza z vsega sveta.

Nagradno vprašanje

Radio Koper in Jazz Cerkno podarjata dva festivalska abonmaja.

NAGRAJENEC: Bojan Melinc iz Ljubljane. Čestitamo!

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov radio.koper@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.


Iščete ponudnika storitev na obali?
Brezplačno pridobite ponudbe in cene preverjenih ponudnikov

Pridobite cene in ponudbe


Zadnji prispevki