Trenutno se predvaja:
18. julij 2019 ob 12:29 Nagradne igre

Radio Koper vas pelje na festival Rocks & Stars

Bogat program festivala na čudovitem prizorišču Cave Romane navdušuje, med nastopajočimi tudi Zoran Predin, ki se bo poklonil Arsenu Dediću.
Organizator
Festival Rocks&Stars @ Cave Romane to poletje spet navdušuje v kamnolomu Vinkuran na medulinski rivieri na Hrvaškem. Foto: Organizator

Stari vinkuranski kamnolom Cave Romane je že 12. julija pokal po šivih, saj so prizorišče preplavili oboževalci najbolj priljubljenega hrvaškega pevca Gibonnija. Koncert je bil razprodan že nekaj dni prej, kar je še en dokaz o Gibonnijevi umetniški karizmi, ki navdušuje po vsej regiji.

Po Gibu bo 25. julija občinstvo festivala Rocks & Stars v smeh spravila mega infuzija humorja, saj bo nastopil slavni komedijant Vlatko Štampar, znan po fenomenalnih šalah in domislicah. Pričakujete lahko, da bo to večer prave terapevtske sprostitve, med katero bodo zaradi neprekinjenega smeha 'trpele' le trebušne mišice.

Zoran bo prepeval Arsena

Posebno presenečenje festivala bo koncert Zorana Predina Zoran pjeva Arsena, ki bo v kamnolomu 29. julija, ko bo v sodelovanju z izvajalcem Damirjem Kukuruzovićem Django Group predstavil svoj novi studijski album, posvečen največjemu hrvaškemu kantavtorju Arsenu Dediću, s katerim ga veže dolgo prijateljstvo. 40. album ob Predinovi 40. obletnici kariere bo veličasten poklon velikemu tekstopiscu in obenem fenomenalno doživetje za vse obiskovalce.

Konec meseca (31. julija) so organizatorji festivala rezervirali za edinstveno darilo občinstvu, ko bodo številni umetniki izvedli večjezično izobraževalno predstavo The Istrian stories by Robert Raponja. Svoje mesto za ogled brezplačne predstave o Istri, pripovedovane prek mitov in legend, lahko rezervirate na info@caveromane.com.

Podroben festivalski program, tudi za avgust, ko nastopajo Umberto Tozzi, Abbazziain Josipa Lisac, najdete na caveromane.com, vstopnice za vse dogodke pa na eventim.si in na prodajnih mestih Eventima.

Nagradna igra

Radio Koper podarja 2x2 vstopnici za vsak dogodek. Vse, kar morate narediti, je, da nam pišete na radiokopernagrajuje@rtvslo.si in sporočite, s kom si želite ogledati predstavo ali koncert.

https://www.youtube.com/watch?v=PHw4vkPgTlQUdeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov radio.koper@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.


Zadnji prispevki