Trenutno se predvaja:
10. januar 2018 ob 14:26Nagradne igre

Radio Koper vas pelje na ledeno pravljico

Svetovno znani in edinstveni moskovski curkus J. Nikulina Na cvetnom bulvare predstavlja: Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove.
Foto: Radio Koper

Legendarni Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove se je podal na tradicionalno novoletno evropsko turnejo. Po nastopih v Franciji, Švici, Srbijji, Bosni in Hercegovini, Hrvaški bodo turnejo zaključili ravno v Sloveniji. Tako boste lahko svojim otrokom in sebi privoščili pravo, povsem novo čarobno pravljično predstavo, ki jo znajo pripraviti le vrhunski ruski umetniki: 20. januarja v Mariboru, 21. januarja v Ljubljani in 22. januarja v Kopru.

Potopite se v čarobno predstavo ekstravagance cirkusa, ki jo bodo za vas pripravili najboljši ruski cirkuški umetniki.

NAGRADNA IGRA - Prislužite si 3-krat po 2 vstopnici

Radio Koper v sodelovanju z organizatorji podarja nekaj brezplačnih vstopnic. Napišite nam, zakaj bi radi obiskali predstavo in koga bi vzeli s seboj. Pišete nam lahko na radiokopernagrajuje@rtvslo.si. Ne pozabite pripisati tudi svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov, telefonska številka). Nagrajence bomo izžrebali v petek, 12.1.2018 ob 14.00.

Tokratni nagrajenci so:

Helena Kenda, Romina Hrovatin, Jože Zvonar, Toni Kambič in Žarko Teodorovič. Čestitke vsem.

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov radio.koper@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.


Iščete ponudnika storitev na obali?
Brezplačno pridobite ponudbe in cene preverjenih ponudnikov

Pridobite cene in ponudbe


Zadnji prispevki