Trenutno se predvaja:
14. maj 2019 ob 13:44 Nagradne igre

V Ljubljano prihaja Sting - Radio Koper podarja brezplačne vstopnice

Velikan svetovne rock glasbe bo v začetku poletja nastopil v ljubljanski dvorani Stožice. Z nekaj sreče lahko koncert obiščete brezplačno.
Sting bo v Stožicah nastopil v torek, 4. junija 2019, ob 20.00. Foto: Sting

V Stožice prihaja Sting, ki se bo slovenskemu občinstvu predstavil z elektrificirano rock zasedbo. Koncert Sting: My Songs bo dinamičen šov z najljubšimi skladbami Stinga, ki jih je ustvaril v času njegove še trajajoče bogate kariere. Svetovno občinstvo ga namreč pozna kot člana skupine The Police, na svoji glasbeni poti je Sting osvojil že 16 grammyjev. Oboževalci lahko pričakujejo pesmi kot so Englishman In New York, Fields Of Gold, Shape Of My Heart, Every Breath You Take, Roxanne, Message In A Bottle in še veliko drugih.


S turnejo Sting: My Songs bo nastopil 4. junija v Areni Stožice v Ljubljani, vstopnice so na voljo na spletni strani Eventima.

Nagradna igra
Napišite nam, katera Stingova pesem vam je še posebej pri srcu in zakaj. So bili The Police prvi album v predvajalniku? Prva koncert v živo? Prva ljubezen? Najbolj iskrene in zanimive zgodbe bomo predstavili v našem programu in nagradili z dvema vstopnicama v loži, od koder bosta pogled na oder in parter res nekaj posebnega, koncert pa posebno doživetje. Podelili bomo tri pakete dveh vstopnic.


Vaša sporočila zbiramo na naslovu radiokopernagrajuje@rtvslo.si do ponedeljka, 27. maja 2019. Imena nagrajencev bomo javno objavili na spletni strani Radia Koper.

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov radio.koper@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.


Zadnji prispevki