Trenutno se predvaja:
14. december 2017 ob 19:41Osebnost Primorske

Kdo je najbolj zaznamoval leto 2017 na Primorskem?

Kdo je bil korak pred drugimi? Kdo je s svojim delom, etično držo in pogumom spravil idejo v življenje? Odgovor dobite 20. januarja v Sežani.
Vasja Klavora in Igor Komel, osebnosti Primorske 2016.
Vasja Klavora in Igor Komel, osebnosti Primorske 2016. Foto: Radio Koper

Radio Koper, TV Koper in dnevnik Primorske novice bomo v soboto, 20. januarja 2018, ob 20.00, v veliki dvorani Kosovelovega doma razglasili OSEBNOST PRIMORSKE 2017. Vodilni primorski mediji bomo tako spet merili naklonjenost kandidatom za laskavi naziv, ki so na različne načine pozitivno zaznamovali življenje Primorske v letu 2017.

Poslušalci, bralci in gledalci so izbrali 12 mesečnih osebnosti (posameznikov ali parov), ki so jih prepoznali kot izjemne in častne posameznike v družbi. Vsak od njih je s svojim delom, etično držo in osebnostnim zgledom na svoj način potrjeval misel, da samo ideja ni dovolj. Z njo je treba nekaj narediti, jo spraviti v življenje. Za to pa je potreben pogum.

Zaključna prireditev bo še posebej slovesna, v ospredju bodo kandidati, priznani primorski glasbeni izvajalci pa bodo poskrbeli za pravo razpoloženje. Tokrat bo z nami skupina Gedore, na odru pa se jim bodo pridružili solisti Helena Blagne, Štefica Stipančević in Gregor Ravnik.

Voditelja prireditve bosta Karin Sabadin in Matej Sukič.

Vstopnice so že na voljo na blagajni in na spletni strani Kosovelovega doma v Sežani.


Zadnji prispevki