Trenutno se predvaja:
12. oktober 2018 ob 08:14Nagradne igre

Z Radiem Koper na koncert Bryana Adamsa

Kanadski glasbeni zvezdnik Bryan Adams se vrača v Ljubljano, 22. novembra 2018 bo nastopil v Areni Stožice. Koncert bo del turneje The Ultimate Tour, na katero se podaja ob izdaji novega albuma Ultimate.
Bryan Adams
Bryan Adams je navdušil kritike in občinstvo že na zadnji turneji z Get Up, kjer je pokazal “izjemno energijo” (Telegraph) in bil “klasično kul” (Daily Express). Sodeluj v nagradni igri Radia Koper in z malo sreče si boš lahko ogledal fantastični spektakel. Foto: Reuters

Poudarki

  • Radio Koper vas pelje na koncert Bryana Adamsa. Delite z nami vaše spomine in sodelujte v nagradni igri.

Kanadski glasbeni zvezdnik Bryan Adams se vrača v Ljubljano, saj bo nastopil v četrtek, 22. novembra 2018, v Areni Stožice. Koncert bo v okviru nove turneje The Ultimate Tour, na katero se podaja ob izdaji novega kompilacijskega albuma Ultimate. Na njem lahko slišimo vse njegove največje uspešnice ter dve novi skladbi.

Bryan Adams je eden najboljših koncertnih izvajalcev pop rocka, kar je “v živo” dokazal tudi na svojem zadnjem koncertu v Ljubljani leta 2014. Adams slovi kot glasbenik, ki na nastopu da od sebe čisto vse, njegov zaščitni znak pa je energičen in iskren nastop, ki vedno znova prepriča občinstvo.

Na turneji The Ultimate Tour mojster koncertnega šova predstavlja izčrpen prerez svoje bogate kariere z naborom največjih uspešnic kot so Run To You, (Everything I Do) I Do It For You, Can’t Stop This Thing We’ve Started, Summer of ‘69, Heaven, Somebody, Have You Ever Really Loved a Woman?, Cuts Like A Knife in drugih.

Nagradna igra Radia Koper

Napišite nam, katera Adamsova pesem vam je še posebej pri srcu in zakaj. Je bil to prvi ples? Prva ljubezen? Prvi koncert v živo? Nora dogodivščina s prijatelji?

Najbolj iskrene in zanimive zapise bomo predstavili v našem programu in nagradili z dvema vstopnicama v loži, od koder bosta pogled na oder in parter res nekaj posebnega, koncert pa posebno doživetje.

Vaša sporočila zbiramo na naslovu radiokopernagrajuje@rtvslo.si do ponedeljka, 15. 10. 2018. Ne pozabite pripisati vaših podatkov in telefonske številke.

Pripis 15. 10. 2018: Nagrajenke so: Sandra Kapel, Mirna Peroša in Martina Kampuš. Iskrene čestitke!

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov radio.koper@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.


Iščete ponudnika storitev na obali?
Brezplačno pridobite ponudbe in cene preverjenih ponudnikov

Pridobite cene in ponudbe


Zadnji prispevki