Trenutno se predvaja:
15. oktober 2020 ob 06:07 Zgodbe

Jesenska šelestenja tudi na Radiu Koper

Danes ob 19.30 se bo v koprski dvorani Sv. Frančiška Asiškega z akustičnim koncertom slovenske kantavtorice Ditke začel cikel jesenskih družabnih večerov Šelestenja. Posnetku koncerta boste lahko prisluhnili na Radiu Koper v nedeljo ob 20. uri.
Ditka glasbo ustvarja skupaj z očetom Gorazdom Čepinom, vsestranskim glasbenikom in profesorjem glasbe, ki je tudi stalni član njene glasbene zasedbe ter avtor aranžmajev vseh njenih pesmi.
Ditka glasbo ustvarja skupaj z očetom Gorazdom Čepinom, vsestranskim glasbenikom in profesorjem glasbe, ki je tudi stalni član njene glasbene zasedbe ter avtor aranžmajev vseh njenih pesmi.

Nocojšnji koncert bo akustično glasbeno popotovanje skozi njenih deset let ustvarjanja, obenem pa bo Ditka predstavila tudi novo pesem z naslovom Drugo ime.

Nekaj vstopnic je še na voljo
Dogodek bo izveden v okviru vseh previdnostnih ukrepov in v skladu s priporočili NIJZ. Vstopnice za koncert si po ceni 15 evrov lahko zagotovite v TIC-u Koper v Pretorski palači. Tudi vstopnice za petkov stand up (10 evrov) in sobotni koncert (5 evrov) so na voljo v TIC-u Koper.

V svojem glasbenem desetletju je Ditka izdala tri albume (Ne bodi kot drugi, Ne spreminjaj me in Ne bodi, kar nisi). Konec leta bo izdala prav posebno vinilno ploščo DITKA 10, posneto to poletje v živo z akustično zasedbo. Na njej je zbranih 12 pesmi, ki so v preteklih letih vsaka posebej zaznamovale njeno kariero.

Sicer pa bodo Šelestenja popestrila tudi petkov in sobotni večer v protokolarno-prireditveni dvorani Sv. Frančiška Asiškega.

Jutri, v petek, ob 19.30 nas čaka stand up večer SLO-IĆ: Perica Jerković, Admir Baltić, Žiga Kočar, Blaž Curk. V soboto pa bo koncert mešanega pevskega zbora Brnistra, ki bo postregel z že znanim repertoarjem ljubezenskih in hudomušnih skladb, opeva pa tudi naravo in njeno lepoto. Z novimi pesmimi se bo Brnistra poklonila Istri. Na koncertu se jim bo pridružila tudi harfistka Neža Morgan iz Glasbene šole Koper.


Zadnji prispevki