Trenutno se predvaja:
Maribor 7
11. oktober 2018 ob 17:34 Maribor Lokalne volitve

»Kaj lahko storiš danes, ne prelagaj za štiri leta«

V boj za županski stolček tudi »nadstrankarski« Saša Arsenovič
»Kaj lahko storiš danes, ne prelagaj za štiri leta«
Foto: Radio Maribor/Dejan Rat

Poudarki

  • V kandidaturo so ga prepričali znani Mariborčani in 10-letna hčerka, ki je znani pregovor »Kaj lahko storiš danes …« dokončala z besedami: »… ati ne prelagaj na štiri leta«.

Znani mariborski podjetnik Saša Arsenovič se je za kandidaturo odločil na predlog znanih Mariborčanov, združenih v Iniciativi za Maribor. Kot zatrjuje je nadstrankarski kandidat, na vprašanje ali bo njegovo župansko kandidaturo vložila mariborska Stranka modernega centra pa je odgovoril: »To se Iniciativa za Maribor in jaz še pogajamo. Računamo na podporo večih strank. Nismo šli v pobiranje podpisov, ker mislim da sem v 15 letih že dovolj naredil in odzivi vseh prijateljev, strokovnjakov, in te napovedi zadnjih dni, to samo potrjujejo«.

Na vprašanje glede prepletanja poslovnih in morebitnih mestnih interesov pa je zatrdil, »da zagotavlja tranparentnost in poštenost in da to mnogim ni všeč«.

Arsenoviča podpira Iniciativa za Maribor. »Gospod Arsenovič je človek, ki pozna mariborske probleme. Ki ima Maribor tudi iskreno rad. To se nam je zdel zelo važen moment«, pa je podporo mariborskemu gostincu in hotelirju, ki je znan tudi po ohranjanju kulturne dediščine ožjega mestnega jedra, izrekel Andrej Brvar.

Dejan Rat

Nazaj na vrh