Trenutno se predvaja:
Maribor 17
10. januar 2019 ob 14:44 Maribor Radio Maribor

Dela pod severno in južno tribuno Ljudskega vrta bodo končana marca

Po zdajšnjem načrtu bodo dela pod južno in severno tribuno končana marca, stadion pa naj bi s to obnovo, poleg športnega postal tudi družabno središče

Poudarki

  • Podjetje Nival, ki je bilo izbrano na razpisu, tega 2,5 milijona evrov vrednega projekta, naj bi dela opravljalo v skladu s terminskim načrtom.

Že dober mesec potekajo sanacijska dela pod južno in severno tribuno Ljudskega vrta. Po zdajšnjem načrtu bodo dela končana marca, stadion pa naj bi s to obnovo, poleg športnega postal tudi družabno središče.

Podjetje Nival, ki je bilo izbrano na razpisu, tega 2,5 milijona evrov vrednega projekta, naj bi dela opravljalo v skladu s terminskim načrtom. Tako v športnih objektih pričakujejo, da bo obnova končana do 5 marca, kot predvideva pogodba.

V novih prostorih pod severno tribuno bodo po novem pralnica, ekonomat, medijski center, nove garderobe, fizioterapija, pisarne in recepcija. V južni pa kuhinja, gostinski lokal, skladišča in razne prodajalne. Zanimanje za najem lokalov pod južno tribuno naj bi bilo veliko, razpis pa bo izpeljan po zaključku obnove.

Aleks Horvat

Nazaj na vrh