Trenutno se predvaja:
Maribor 0
4. december 2018 ob 15:20 Maribor Zgodbe

Mariborska projektna pisarna Centra za kreativnost spodbuja podjetništvo oblikovalcev

Ta teden že tretji pop-up dogodek
Foto: Radio Maribor/Projektna pisarna Centra za kreativnost

Projektna pisarna Centra za kreativnost v Mariboru nadaljuje niz dvodnevnih pop-up dogodkov, kjer vsak mesec predstavljajo in prodajajo svoje izdelke slovenski oblikovalci z različnih področij kreativnega in kulturnega sektorja.

Vsakomesečni dogodek je namenjen spodbujanju podjetništva kreativcev, predvsem s promocijo njihovih inovativnih, trajnostnih in oblikovno zanimivih produktov. Decembrski dogodek se bo začel ta četrtek ob 18-ih, v Projektni pisarni Centra za kreativnost, na Partizanski cesti 11. Odprtje prodajne pop-up razstave bo pospremil uvodni pogovor, v katerem bodo ustvarjalci predstavili svoje pristope k ustvarjanju, prodaji in trženju pa tudi izzive, s katerimi se pri tem soočajo.

Tokrat se bodo predstavili Oloop design, Polona Poklukar in Borut Popenko, ki vsak na svojem področju vizualne umetnosti delujejo že vrsto let in z nagrajenimi projekti doma in v tujini dosegajo vrhunske rezultate in mednarodno prepoznavnost.

Več o tej in tudi drugih pozitivnih poslovnih zgodbah, aktivnostih na področju podjetništva in gospodarstva na Štajerskem pa v oddaji Poslovni mikrofon.

Aljaž Mejal

Nazaj na vrh