Skozi kviz Joker bo tekmovalce tudi to sezono spretno krmaril Mario Galunič. Foto: Urh Pirc
Skozi kviz Joker bo tekmovalce tudi to sezono spretno krmaril Mario Galunič. Foto: Urh Pirc

Kaj je lepšega kot večer preživeti v družbi svojih najdražjih s televizijskim kvizom, ki bo dodobra zaposlil vaš spomin in potrkal na vaše znanje in radovednost?

V barvito jesen vstopamo z novo sezono priljubljenega kviza Joker. Vaše torkove in sobotne večere boste lahko preživeli v družbi tekmovalca, ki bo skozi dvanajst vprašanj preizkušal svoje znanje, strategijo in ne nazadnje srečo. Vse to ga bo morda prav letos pripeljalo do tako želene glavne nagrade 20.000 evrov.

Skozi uro razburljivega in napetega kviza Joker bo tekmovalce tudi to sezono spretno krmaril priljubljeni televizijski voditelj Mario Galunič, ki vam bo odslej v napovednik že nekaj dni pred oddajo odkril eno od dvanajstih vprašanj. Tako boste lahko gledalci na lastni koži za kratek čas doživeli izkušnjo Jokerja.

V prvi oddaji četrte sezone se bo z dvanajstimi vprašanji boril Marjan Gerovac iz Šenčurja. Strasten motorist in popotnik, ki je videl že pol sveta, govori kar 6 jezikov. Pravi, da obožuje country glasbo in je odličen v pikadu. Tudi v kvizih je 'stari maček'. V vlogi super jokerja se mu bo pridružil popotniški prijatelj Igor Repše. Jima bodo popotniške izkušnje in dolgoletno prijateljstvo pomagali pri osvojitvi glavne nagrade?

Vedno znova ponavljam, da je vsak kviz čisto drugačen od preostalih, čeprav je scenarij za vsakega tako rekoč enak. Življenje in vsebino dajo seveda tekmovalci. Ni lahko biti eno uro pred kamerami, tega se popolnoma zavedam. Včasih se mi kdo celo zasmili, če bi šlo, bi kdaj tudi ustavil snemanje in rekel: Gremo od začetka. A to ne gre. Ko se sproži prvo vprašanje, ni povratka. In zato je ta oddaja polna adrenalina in čustev, ne zgolj znanja in denarja. In še to. Posneli smo že 12 oddaj nove sezone. In nekdo od tekmovalcev bo kmalu zelo vesel. Mislim, da sem s tem povedal dovolj.

Mario Galunič
Nova sezona priljubljenega kviza Joker je pred vrati!

Kje se lahko prijavim na kviz?

Če želite sodelovati v televizijskem kvizu Joker izpolnite prijavni obrazec za avdicijo: https://www.rtvslo.si/tv/razvedrilni/joker/prijava.

Iščemo drzne, zanimive in najboljše tekmovalce!

Preizkusi se v kvizu Joker doma!

Na FB profilu oddaje JOKER se lahko preizkusite v kvizu, in sicer kar v udobju svojega doma. Le znanje, strategija in sreča vodijo do vrha. Vam bo uspelo?

Ali ste vedeli …

  • Pri vsakem vprašanju so na voljo 4 možni odgovori, a samo 1 odgovor je pravilen
  • Nujno je, da tekmovalec odgovori na vsa vprašanja, odstopi lahko samo pri zadnjem
  • Za pomoč ima tekmovalec na voljo sedem jokerjev. Vsak joker omogoča tekmovalcu, da odstrani enega od nepravilnih odgovorov
  • Pri vsakem pravilnem odgovoru se tekmovalec povzpne za eno stopnjo na denarni lestvici (0 €, 200 €, 500 €, 1.000 €, 3.000 €, 7.000 € in 20.000 €)
  • Tekmovalec ima v občinstvu tudi sotekmovalca, z njegovo pomočjo lahko dobi v dveh bonus krogih do štiri dodatne/bonus jokerje, možnost dodatne pomoči pa je tudi super joker, ki omogoča, da na eno od vprašanj odgovori tekmovalec skupaj s sotekmovalcem
V prvi oddaji četrte sezone se bo z dvanajstimi vprašanji boril Marjan Gerovac iz Šenčurja. Foto: Urh Pirc
V prvi oddaji četrte sezone se bo z dvanajstimi vprašanji boril Marjan Gerovac iz Šenčurja. Foto: Urh Pirc