ďż˝ - oddaja o 1portu
Š aktualno
Š napovednik
Š blog
Surovi Š
Š ustvarjalci
Forum
Arhiv

vpraŠaj 

 

nagradna igra

 


sodeluj zdaj >>>


s@rtvslo.si

PETER KAUZER

Glede na to da že cel vesoljni svet piše bloge sem se še jaz odločil, da bom kaj pametnega o sebi in mojem življenju sporočal na netu!

 

 

 

Evo...končno sneg, ki ga je velika večina želela. Zima je zima, a se kajakaši nismo prav nič pritoževali nad skorajda spomladanskimi temperaturami (verjemite, da ni prijetno veslati v skoraj zaledeneli Savi). Ker mi je bilo vreme do sedaj naklonjeno, sem se tudi letošnjo zimo odločil ostati doma in se na sezono pripravljati na domačih tleh, bolje izraženo, vodah.

 

Z očetom, ki je moj trener, sva s treningi začela v mesecu novembru, vendar mi je pretekli teden plane prekrižala poškodba desnega komolca, tako da bodo moji 'treningi' potekali na suhem pri mojem fizioterapevtu vsaj še en teden. Potem pa spet veselo na delo.

 

Ampak pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra, tako imam sedaj vsaj čas za študij in bom do konca februarja poskusil opraviti nekaj izpitov, saj nas marca že čakajo reprezentančne priprave v Braziliji in s tem tudi generalka za svetovno prvestvo.

 

Letošnje svetovno prvenstvo bo nekoliko drugačno, no...pomembnejše od ostalih. Je prvenstvo, ki mi lahko prinese predčasno vozovnico do mojih še neizpolnjenih sanj- vozovnico do olimpijskih iger Peking 2008. Do takrat pa...trening,trening, trening.

 

Moja želja je, da bi pritegnil čimveč ljudi za branje in zanimanje,ne samo o sebi, ampak o kajaku in kanuju nasploh, ker na žalost kajakštvo v Sloveniji ni na nivoju popularnosti nekaterih drugih športov (čeprav bi se po rezultatih prav gotovo lahko). Konec koncev popularnost in medijska razpoznavnost  prinese sponzorje in s tem lažje in boljše priprave na prihajajočo sezono. Brez svojih prav gotovo nebi bil danes tam, kjer sem, zato iskrena hvala!

 

To bi bilo za enkrat vse. Se beremo kmalu!

 


 

 

HDD ZM Olimpija

 

HK Acroni Jesenice

 

Union Olimpija

 

 
 Iz zakulisja ''Snemanje pilotske oddaje'' 
 20. februar 2005
 
© MMC RTV Slovenija | 1999 - 2020 | Vse pravice pridržane | Kontakti