Spet doma
Spet doma

11. JUNIJA SMO BILI ZADNJIČ SKUPAJ

Oddaja Spet doma se je 11. junija po sedmih letih in 13 sezonah poslovila od svojih zvestih gledalcev.

Poglejte si utrinke iz vseh sezon oddaje Spet doma!


Mario je v svojo zadnjo oddajo povabil same dobre prijatelje in znance, s katerimi se je mnogokrat srečeval v minulih letih in v družbi katerih je bilo slovo nepozabno.Uvodni song je še zadnjič mojstrsko zapela Nuša Derenda.

V uvodnih minutah sta Mariu delali družbo energični primorki Anika Horvat in Lorella Flego, ki sta že na začetku poskrbeli, da je oddaja stekla v prijetnem in sproščenem vzdušju.

S svojim obiskom v studiu sta gledalce presenetila prof. Madeleine (Desa Muck) in prof. Albin (Boris Kobal) in prinesla prav posebno darilo.

Manjkali niso niti vsi trije zmagovlaci Bitke talentov: Omar, Nina Pušlar in Eva Černe, ki uspešno nadaljujejo svojo glasbeno kariero.

Poslovilna oddaja je bila polna spektakularnih plesnih in glasbenih nastopov:

Predstavnica Zveze prijatevljev mladine Slovenije Anita Ogulin je ob koncu oddaje postregla s točnim zmeskom pomoči, ki ste jo gledalci oddaje Spet doma zbrali skozi vse sezone in celotno ekipo RTV Slovenija presenetila z ogromno torto. Skupni znesek pomoči je 2.737.309,00 EUR. V imenu družin se še enkrat zahvaljujemo vsem, ki ste darovali!
VAS ZANIMAJO NAŠE PRETEKLE SEZONE?
Obiščite arhiv preteklih sezon!
 
* * * * * * * * *

Vse fotografije na spletni strani oddaje Spet doma so avtorsko zaščitene in jih brez soglasji ni mogoče uporabiti za druge namene.
Avtor je Žiga Culiberg (razen če ni drugače označeno)


Fotka
Arhiv
Humanitarna linija