Sporočila za javnost
slice
Družbeni fenomeni
Nova izobraževalno-dokumentarna serija TV Slovenija, 16. januar 2018 ob 14:38 Naša družba se neprestano spreminja in nas postavlja pred nove izzive. Se zavedamo njene posebnosti, se sprašujemo o posameznih fenomenih?
Novi sezoni oddaj Avtomobilnost in Bleščica
16. januar 2018 ob 10:58 Na 2. program TV Slovenija se z zimsko-pomladno sezono v stari termin, ob četrtkih zvečer, že 18. januarja vrača oddaja Avtomobilnost.
Odgovorna urednica Informativnega programa TV Slovenija razrešena s funkcije
11. januar 2018 ob 12:00 Danes, 11. 1. 2018, je bil Jadranki Rebernik vročen sklep o razrešitvi s funkcije odgovorne urednice UPE Informativni program Televizije Slovenija.
Kdo bo postal osebnost Primorske 2017
10. januar 2018 ob 16:04 Radio Koper, Televizija Koper in časnik Primorske novice bodo v soboto, 20. januarja 2018, ob 20. uri že trinajstič zapored razglasili Osebnost Primorske.
Klemen Slakonja na odru SiTi teatra z Big Bandom RTV Slovenija
10. januar 2018 ob 09:50 Big Band RTV Slovenija bo v petek, 19. januarja 2018 , v sklopu abonmajskega cikla v SiTi Teatru nastopil skupaj z dramskim igralcem, pevcem, televizijskim voditeljem ter izvrstnim imitatorjem ...
Leto 2018 – praznično leto RTV Slovenija Letošnje leto je za RTV Slovenija zelo posebno, saj javni zavod praznuje številne obletnice: 90 let Radia Slovenija, 60 let TV Slovenija, 60 let radijskega programa v madžarskem jeziku, 60 let ...
Iščemo iskrive, nasmejane in drzne družine, ki pojejo Zagotovo ste slišali za deset simpatičnih družin, ki so se od oktobra do decembra lani vsak teden predstavile v oddaji Slovenski pozdrav.
Najboljši primorski športniki 2017 so Špela Ponomarenko Janić in Anja Osterman, Aleksej Nikolić in ND Gorica Na letošnjem skupnem nagrajevanju najboljših primorskih športnikov sta v ženski konkurenci slavili kajakašici na mirnih vodah Špela Ponomarenko Janić in Anja Osterman, pri moških je naslov pripadel ...
Virtuoz slovenske košarke, Goran Dragić, je ime leta 2017 Neustavljivi košarkarski as Goran Dragić, kapetan slovenske košarkarske reprezentance, ki jo je popeljal do zmage na Evropskem prvenstvu v košarki, in najboljši igralec EP v Carigradu, je postal ime ...
EHF - Evropsko prvenstvo v rokometu na RTV Slovenija Med 12. in 28. januarjem 2018 bo na Hrvaškem potekalo trinajsto evropsko prvenstvo v rokometu, ki ga bodo gledalci, poslušalci in uporabniki spletne strani lahko spremljali na kanalih RTV Slovenija.
Kdo bo postal ime leta 2017 na Valu 202 Pozitivne ideje, dobre zgodbe in čisto posebne stvari so pustile sledi v odtisu leta 2017.
Patricija Crnkovič: »Najlepše je nastopati s svojo koreografijo.« V soboto, 16. decembra, so se v Pragi v finalnem delu tekmovanja Evrovizijski mladi plesalci pomerili izjemno nadarjeni plesalci iz osmih evropskih držav.
Božično – novoletno razvedrilo na TV Slovenija V prazničnih dneh na TV Slovenija pripravljamo obilico dobre televizijske zabave z odličnimi gosti, glasbeniki, komiki, artisti in svetovno priznano kuharico.
Naše darilo je kultura Med prazniki bomo naš televizijski program obogatili s pomirjujočimi in uglasbenimi mislimi, fiktivnimi junaki in ljubezenskimi zgodbami.
Prazničen Radio Slovenija Zanimive predpraznične vsebine bodo obogatile konec leta tudi na 1. programu Radia Slovenija in Valu 202. Pričakujemo lahko prenose ekskluzivnih koncertov, oddaje o glasbenih presežkih tega leta in ...

RTV SLO v družbenih medijih
Facebook Twitter audioboo
Kazalo