Aleksander Čeferin je kljub številnim obveznostim namenil pol ure tudi bralcem MMC-ja. Foto: MMC RTV SLO/Aleš Vozel
Aleksander Čeferin je kljub številnim obveznostim namenil pol ure tudi bralcem MMC-ja. Foto: MMC RTV SLO/Aleš Vozel

Predsednik NZS-ja se je kljub podpori javnosti Matjažu Keku v ponedeljek odločil za zamenjavo selektorja in za prvega moža stroke ustoličil Slavišo Stojanovića.
"Slaviša je bil moj prvi kandidat in hkrati edini, s katerim sem se sploh pogovarjal. Po temeljitem premisleku sem presodil, da je kot mlad in študiozen strokovnjak najprimernejši za vodenje reprezentance. Ali sem imel prav ali ne, pa bo pokazal čas," je povedal Čeferin.

Celotni klepet z Aleksandrom Čeferinom si lahko preberete TUKAJ.

Cilj je jasen. Uvrstitev na SP 2014 v Braziliji. Kaj pa če se Slovenija tja ne uvrsti? "Za zdaj sem optimist in o neuvrstitvi ne razmišljam. Se pa seveda zavedam, da bo večina v primeru neuvrstitve prepričana, da sva kriva midva s selektorjem, v primeru uvrstitve pa seveda jaz s tem po mnenju istih ne bom imel nič. Skratka, o negativnem rezultatu ne razmišljam, zato ne morem razmišljati niti o posledicah," pravi Čeferin.

44-letni odvetnik, ki je na čelo NZS-ja prišel februarja letos, zagotavlja, da pranja umazanega perila v odnosu NZS-igralci v javnosti ne bo: "Kdor bo to počel, ga ne potrebujemo."

O igralcih in premijah, novi barvi dresov in plači Stojanovića pa več TUKAJ.